liliana -> RE: ravnatelj in učiteljica na posnetku (19.11.2014 17:07:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: josephine27 Seks na delavnem mestu je nekaj povsem vsakdanjega. Precej neumno se mi zdi, da se danes zgraža pol Slovenije. Žal se ne morem strinjat s tabo. Jaz niti približno nimam toliko prostega časa v službi, da bi se lahko šla te igrice. Ne rečem, da se to nikjer ne dogaja ne zdi se mi pa ravno vsakdanje. Če je pa to res vsakdanja praksa potem se pa res ne čudim, da je naša država tam kot je. Po mojem ni ravno vsakodnevna rekreacija večine delavcev, najde pa se skozi čas in prostor kar nekaj takšne prakse. Josephine27, najprej je treba najti (vsaj) še enega akterja za akcijo, šele potem se uskladi še čas in primerno mesto. [sm=smiley2.gif] Čeprav, če malo razmislim, je solozabave v službi pravzaprav še veliko več, sploh pri tistih, ki imajo dostop do spleta ... [sm=smiley36.gif] Ne vem sicer kje se ve gibate in kako gledate okrog.....ali ste vse samostojne podjetnice, ki delate od doma in z večjimi kolektivi nimate stika.....ampak seksa na delovnih mestih je zelo veliko......oz. večina t.i. "kur.bar.ije" se zgodi na delovnem mestu......če realno pogledaš, oba akterja, stara okrog 40 let, z družino in otroci tudi druge možnosti praktično nimata, kot na delovnem mestu...... In za seks v službi se pač lahko najde toliko časa kot se ga lahko najde za nakup v trgovini, za obisk frizerja, za kavico, malico.......vse to se lahko dela med službenim časom......odvisno je le, kakšno "prioritete" si postavi posameznik.....nekdo bo v pavzi skočilo v knjigarno po šestilo za mulca, nekdo drug pa si bo privoščil "ta hitrega"......[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|