Shana86 -> RE: steklenička za novorojenčka (26.11.2014 10:14:49)
|
Moja je že od rojstva komplikator glede hrane. Najprej je imela (.)(.) za crkljanje, bi bila nonstop priklopljena in malo cuzala, končalo se je s konkretnim zastojem mleka, z masažami in tuši sem se za las izognila mastitisu, mleka pa je seveda skoraj zmanjkalo. Nikol ni v celoti prišlo nazaj, kljub ogromnemu trudu, tako da je približno 2/3 hrane dobila AM. Tudi zavračala stekleničko, sprobala sem svašta, na koncu je najbolje sprejela Mam (imajo sedaj tudi steklene, ampak jaz sem zaradi krčev uporabljala anti-colic). Dude nikoli ni marala, še najbolj uspešno sem ji oddala Aventovo. No sedaj smo na GH in ista zgodba, dete noče jesti [sm=smiley36.gif] Se strinjam, najbolje da kupiš eno flaško čisto za vsak slučajn in upaš da je ne boš potrebovala, potem pa bosta itak deteci povedali, kaj želita (ni nujno, da se bosta strinjali s tvojo naravno izbiro [sm=smiley36.gif]). Drugače pa nima veze, če sta 2, važno je samo, če se hočeta dojiti ali ne. Kolegica že 5 mesecev izključno doji dvojčici in super napredujeta, flašk še pogledali niso. Saj veš, ob dojenju ni treba nobenih čajev ali druge tekočine, je samo po sebi dovolj. Srečno in veliko veselja z [sm=duda.gif][sm=duda.gif] [sm=bravo.gif]
|
|
|
|