Tammyv -> RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki (17.1.2015 10:44:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspera Aha, reburebu, zdaj malo bolj štekam vse skupaj. No, kakor koli se boš že odločila, srečno [sm=smiley1.gif]. Aja, Anonimna, ti imaš zdaj prenos zamrznjenčkov. Malo mešam vse skupaj, pa še 2 Anonimni sta. Hvala za obrazložitev [sm=smiley1.gif]. V sredo pa torej dobiš eskimčka v varstvo [sm=bravo.gif]. Tammyv, ti si pa že toliko dala skozi, da ti reeees želim, da ti tokrat uspe, bom močno držala pesti zate [sm=pikapoka1.gif]. A pa so te dali kaj na kakšne preiskave, da bi ugotovili zakaj ti ponavljajoči splavi? Jaz sem tudi v prvem ICSI postopku zanosila in imela potem v 10.tednu SS, tako da sem tudi malo zaskrbljena, kaj bo tokrat, če zanosim. maychiee, ti boš pa imela punkcijo na isti dan kot jaz krvni test, če me prej ne prehiti [sm=hudicek1.gif]. Upam, da je ne bo. No, nekaj časa sem bila sedaj sama, sedaj se pa kar nabirate počasi za mano [sm=smiley1.gif]. Jaz sem danes 4.dan po ET in nimam kakšnih posebnih znakov, razen ful napetih in bolečih jošk in občutka dol spodaj kot pred [sm=hudicek1.gif]. Tak občutek sem imela tudi v prvem postopku, kot da bom vsak čas dobila [sm=hudicek1.gif], pa je potem ni bilo in sem bila noseča. Samo na te znake se nič kaj ne zanašam, ker so lahko dvoumni. Bila sva v Mariboru na genetskih preiskavah in je vse ok.Tudi histoloski izvid zarodkov ni pokazal nic narobe.
|
|
|
|