aspera -> RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki (2.1.2015 15:56:42)
|
Jaz sem pa imela danes 2.UZ in sem orav razočarana [sm=smiley13.gif]. Imam dolg postopek, ker sem v prvem s Puregonom pridelala samo 2 celici (sicer sem zanosila, ampak imela SS - sem že povedala večkrat, vem, ampak za tiste, ki ne veste [sm=smiley1.gif]). Že od 15.decembra sem na Dipherelinu sedaj že en teden poleg še na Gonalu in so mi danes našli samo 3 folikle?! [sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif] Na prvem UZ mi je rekla, da je super, da imam v obeh jajčnikih po več manjših foliklov, sedaj imam pa samo še v levem jajčniku 3. Potem sem pa skoraj na istem kot v kratkem postopku in se brezveze že toliko časa špikam, da sem že vsa plava [sm=smiley5.gif]. Saj vem, da rabim za zanositev samo enega in mi je tudi v prvo uspelo (sta se od dveh celic obe lepo razvijali in so mi obe vstavili), ampak sem res računala na kaj več, da bo še kaj za v skrinjo. Sicer so tudi ti trije folikli šele po 13mm veliki, tako da nadaljujem s špikanjem in imam v pon spet UZ, ampak mislim, da je to to, da se mi ne morejo več čudežno pojaviti [sm=zmeden.gif].
|
|
|
|