Makksim -> RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki (7.2.2015 9:49:02)
|
Hej, punce [sm=smiley1.gif] Evo, še ena sotrpinka... [sm=smiley13.gif] Najprej naj vsem, ki že veselo pričakujete, iz srca čestitam [sm=bravo.gif] in držim pesti, da bo vaša nosečnost lepa in čim bolj brezskrbna. Vsem nam, ki se še trudimo, pa želim, da bi bilo to leto NAŠE LETO!!!! Najina zgodba na kratko: za nama je 13 krogov neuspelih poskusov. Vem, ni velik, ampak letos bom stara že 35, zato sem šla že po pol leta v akcijo, najprej k moji G, ki mi je dala klomifen za 3 mesece. Pomagal ni nič, zato sem zahtevala kar napotnico za Dravlje. Za Dravlje sma se odločla zaradi moje starosti pa tud po naravi sem bolj neučakana [sm=smiley36.gif], ker tam pa res gre vse ekspresno hitro. Se je kar hitro pokazal, da me slab občutek ni varal: mož ma majhno koncentracijo spermijev, tud gibljivost je na meji, jaz pa nizek AMH (1. izvid 0,99, 2. izvid 1,16). Smo probal še 2x s klomifenom, spet nič, tako da je Reševa predlagala ivf. Jutri grem prvič po injekcije... Strah me je pa tako, da sem sama na sebe jezna [sm=smiley19.gif] Kako se pa ve soočate s tem psihičnim pritiskom?? Jaz kar ne morem odklopit [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|