mila27 -> RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki (23.1.2015 20:17:23)
|
ojla Živa01 lahko ti povem , da se tut menopur kar da mešat. Prvič je verjetno bolj težko potem pa gre. Meni je bil zmeraj problem, ker je veliko tekočine potem za vbrizgat. Tako da naj ti dobr uspe. Jedka, Rebrebu torej bomo nekako skupaj v tem oz. naslednjem mesecu. Kako terapijo boš mela ti Jedka, za rebrebu vem da ima klomifen. Meni je reš napisal menopur in diphereline. Sedaj čakam menstro, mi je Reš napovedal po uzj-u, da bo nekje v roku 14 dni do treh tednov, tako da me prov zanima kdaj bo, ker ni bla nikol glih redna . Pol pa štart. Glede punkcije je pa tko, ma jst sem mela prvo pri rešu, kot da ni blo nič. Neuspešen postopek, potem drugo pa pri dr.Lomšek , bolelo ko hudič, ležala po punkciji v postoji dve uri,kr hudo. Tko da upam da bo sedaj manj bolečin. Jedka drgač je pa pr men tut potem v drugo uspelo z icsijem in mam zdej pravo malo navihanko doma [sm=smiley1.gif]. Zdej pa hočmo da bi mela še sestrco ali bratca. Aspera čestitke. [sm=bravo.gif] Maychee kako je bil uz. Cimveč [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] vsem! lp
|
|
|
|