vgnezditev (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

roca -> vgnezditev (10.11.2014 14:16:09)

pozdravljene,

jst imam pa en problemčk ki me ful muči in upam da mi bo znala katera pomagati..zelo si želiva otroka in na tem delava že več kot leto.. in sicer že 14 dni me špika v jajčnikih in rahlo me boli hrbet, danes zjutraj pa sem zasledila svetlo rjave madeže na spodnjih hlačkah tega je bilo zelo malo par kapljic, ko sem se obrisala ni bilo nič.. sem pa 6 dni pred menstruacijo. ali je možno da je prišlo do vgnezditve? je imela kakšna tak primer? [sm=smiley1.gif]

Nada Venetic -> RE: vgnezditev (10.11.2014 14:23:48)

Živjo,
zelo pogosto pride do izsedka od vgnezditvi, da boš zihr lahko pokličš G, lahko pa tudi kupiš test nosečnosti (za tako zgodnje obdobje-nevem kk se jim reče).
Naj bo veselje in + [sm=bravo.gif]

Neza007 -> RE: vgnezditev (10.11.2014 14:48:57)

Test + pokaže šele nekaj dni po vgnezditvi, tko da če je bila vgnezditev počakaj s testom do zaostanka menstruacije, da ne boš dnarja stran metala ;)

roca -> RE: vgnezditev (17.11.2014 14:07:53)

včeraj sem delala test in je bil -, sicer se mi zdi da sem ga mal prekmal delala, ker imam neredne cikluse, menstruacije ni, danes sem pa dobila še vročino tko mal čudno mi je vse skupaj

deklica30 -> RE: vgnezditev (17.11.2014 21:47:40)

IZVIRNO SPOROČILO: roca

pozdravljene,

jst imam pa en problemčk ki me ful muči in upam da mi bo znala katera pomagati..zelo si želiva otroka in na tem delava že več kot leto.. in sicer že 14 dni me špika v jajčnikih in rahlo me boli hrbet, danes zjutraj pa sem zasledila svetlo rjave madeže na spodnjih hlačkah tega je bilo zelo malo par kapljic, ko sem se obrisala ni bilo nič.. sem pa 6 dni pred menstruacijo. ali je možno da je prišlo do vgnezditve? je imela kakšna tak primer? [sm=smiley1.gif]

Jaz ima isti problem, samo da mene ne boli hrbet. Rahlo rjavkast izcedek sem mi je pojavil 7 dan po ovulaciji, to je bilo včeraj. Tečko bi mogla dobiti 22.11. Upam, da je ne bo.
Roca javi kaj bo pr teb. [sm=smiley1.gif]

Neza007 -> RE: vgnezditev (17.11.2014 22:54:46)

Mislim da sta nosecki :) sm lih govorila s prjatlco k je lih zvedla da je noseca,je imela tocno tko en tedn prej,par rjavih kapljic :) jst tega nism mela me je pa zvijal tko kt pr M pa spikal v jajcnikih,dons me pa ze hrbet boli. Bomo vidl :)

roca -> RE: vgnezditev (17.11.2014 23:20:12)

jaz nisem noseča žal [sm=smiley13.gif] danes dobila menstruacijo, sicer mal čudno menstruacijo, samo mal rjavega izcedka in ko se obrišem je samo sluz nč več izcedka [sm=zmeden.gif] in tudi bolet in špikat me je nehal, tko da ne vem kaj bo, ampak mislim da se bo še ulilo [sm=smiley13.gif]

Neza007 -> RE: vgnezditev (17.11.2014 23:40:49)

Če se nav ulilo vseen naredi test,je lahko sam izcedek k je mozen v nosecnosti.

deklica30 -> RE: vgnezditev (18.11.2014 6:24:24)

Meni se je zdejle zjutraj spet pokazala zelo svetlo rjava sluz. Se pravi, v nedeljo (16.11.) sem zasledila rjavkast izcedek samo 1x, včeraj nič, dans pa spet. Kaj to pomeni, ima katera s tem izkušnje?

Stran: [1]