|
RE: Sem prepričana, da me vara 7.11.2014 16:59:51
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: gsatalema jaz jo pa razumem... Ko si skoraj 100% v nekaj, tistega trdnega dokaza pa nimaš, te to žre najbolj. Ravno zaradi tega, če mu brez dokaza reče naj pakira kufre, bodo rekli " tečna diktatorska baba", ki ga zasleduje in mu morda še kaj pripravi , samo da ga dobi.... Moje mnenje je, da se ne obremenjuj več z tem, uživaj z otročki in z njim ko lahko, živi lepo naprej in se bo slejkoprej rešilo kot se mora. Zapravila boš svoja leta, otroka bosta čutila tvojo napetost,.....nima smisla... Ali si ti čisto vredu? Če preberem tisto poboldano sem rahlo v dvomih Uživaj z njim ko lahko in se ne obremenjuj več s tem, slej ko prej se bo rešilo tako kot se mora...ljubi jezus. Avtorica zate pa- ti ne rabiš pike na i, da bo on spokal. Saj ne živiš sanjskega življenja oz. kaj sanjskega- ne živiš v partnerstvu, za katerega bi se dalo reči, da je vreden tega imenovanja. Človek te ne osrečuje, ob njem trpiš in se spreminjaš v osebo, ki še sama sebi ni všeč- dela te ljubosumno, nesigurno, nesrečno, saj si ga že večkrat dobila , da laže, da fura dvoličnost. Ne rabiš ga dobiti ravno v akciji ko se z eno tako ali drugače mečka.Človek hodi domov osmrajen z ženskimi parfumi- fuj, fej- naklada o nekih čudnih spletih okoliščin, ki so privedle do njegovega "smradu". Zame je brez tega ljigav, nevreden tega, da jaz in otroci z njim delimo življenje. Ne ponižuj se, saj ti lahko marsikaj vzame, dostojanstva pač ne, če ti tega ne dopustiš. Do razhajanj veze ne pride vedno le zato, ker se eden daje dol v fremt oz. le takrat, ko dobiš pri dejanju. Se ti pa človek res ob tem še dodatno zagabi. Vendar imam občutek, da ti le iščeš izgovore, da še peljeta vezo naprej, on pa to ve in ti izgovore veselo servira. V tem primeru velja tisto, da on že ve, zakaj te še ima. Seveda zato, ker mu pač to vse toleriraš.
|