tecka31 -> Sem prepričana, da me vara (6.11.2014 20:15:38)
|
Bom kar se da kratka. Z možem sva skupaj 9 let, imava dva sončka. Vedno je bil dvoličen, ko sem bila jaz do njega prijazna, mi je prijaznost vračal, po drugi strain pa kuhal zamero od prejšnjega prepira. Zadnja 3 leta pa je čuden, do mene se sicer obnaša normalno, pride domov, mi pove da me ima rad, objame hčerki, ju pelje ven...razumeva se vredu. Njegove cunje dišijo pa po različnih parfumih, ki jih sama ne uporabljam. Vem, da zna dobro obračat besede, lagat v oči in se spretno izmikat. Pravi, da se sodelavke parfumajo in naslanjajo po mizah, na kateri dela. Ker služben avto uporabljajo tudi drugi, verjamem, da vonj parfuma ostane tudi na sedežu, tako bi naj prišel tudi na njegovo srajco. Nisem bila še tako pozorna in mu verjela, dokler ni ena njegova sodelavka, ki sem jo prepoznala iz njegove službene "piknik" fotografije, čisto slučajno sedela v lokalu nasproti in na veliko blebetala o mojem možu. Kako je privlačen, kako urejen itd. A da je škoda, da je takšen prasec, da se daje dol z dvema ženskama, pa še sproti na terenu kakšno obdela. Ko sem možu omenila varanje, je vse zanikal in, da je žensko verjetno zamenjala za katero drugo, na videz podobno njej. Ko sem jo pokazala na fotografiji, se mu je videlo, da nekaj ne funkcionira tako, kot bi moralo, rekel je, da ne dela več pri njih. Grem brskat, najdem jo na facebooku a se z mano noče pogovarjat. Minilo je leto in sem pozabila, najina tamala pa mi reče, da je vidla, ko so bili na izletu atija z eno punco, in me spraševala zakaj ati daje lupčke drugi, če se nimava več rada. Ko sem mu vrgla pred nos, je rekel, da ga je verjetno zamešala s kom drugim. Povedala je, kako je bil oblečen in povedala je prav, čeprav se zjutraj na dan izleta nista srečala. trdil mi je, da je bil ves dan v službi, da še na malico ni utegnil. Šla sem cello na firmo, kjer je zaposlen, ker me je zanimalo, če je bil res cel dan v službi in njegov šef ter vsi zaposleni so potrdili, da je cel dan popravljal neke papirje za nazaj. Tudi število ur se je ujemalo. Vsi so skoraj v en glas rekli "ja cel dan je delal" kot, da bi se dogovorili, kaj morajo rečt v primeru, da pridem jaz. Obnaša se še zmeraj enako, govori, da me ima rad, ne vara, da me nikoli ne bi a vem, da me skoraj 100% vara. Kako naj ga dobim, ker ga očitno ščitijo še v firmi. Ne bi rada živela v laži in si zapravljala življenja s takšnim človekom, če je to res. Službenega telefona ne nosi domov, tako, da ne morem brskat, službenih avtov imajo več in vse puščajo na firmi, ne vozi se z njim domov, da bi mu naštimala en gps, pa še to uporablja več oseb isti avto. Kaj predlagate, ker me žre, res žre, vsakič, ko ga pogledam, si ga zamišljam s to žensko iz bara.
|
|
|
|