*zvezdica zaspanka* -> RE: potrebščine-baby-fon (17.11.2014 10:45:05)
|
v preteklem letu sem ugotovila, da je baby fon še ena od pogruntavščin, na kateri prodajalci služijo denar. pred rojstvom naše malčice sem razmišljala o tistih ta dragih z ne vem kakšnimi vse funkcijami (ker se pač dobro počutim s takšnimi tehnološkimi zadevicami in se mi je zdelo super, da bi imela poleg samo baby fona še merilec temperature, vlage ipd., mikrofon, kamero ipd.), a v realnosti nisem nameravala dati toliko denarja. zapravila se 50€ (še vedno veliko preveč), za čisto navaden baby fon (dve enoti, zvok in 3 lučke na moji enoti, če že ne slišim, pa mogoče vidim). v glavnem baby fon sem uporabljala na začetku, bolj zaradi razloga, ker ga imam. če je mala zajokala sem jo slišala tudi brez baby fona, ker nikoli nisem bila tako daleč, da bi jo pustila samo in se zanašala samo na en mali baby fon. kot "dobra zadeva" se je izkazal, ko smo šli k babicam na obisk - mala je spala nadstropje višje, jaz pa sem se lahko sprehajala po hiši. četudi baby fona ne bi imela, verjetno ta čas ne bi šla naokoli oz. bi zagotovo nekdo drug slišal, da se je zbudila. na koncu sem tako baby fon s sabo v torbi nosila le še iz navade, če bi ga mogoče potrebovala. mala je stara eno leto, baby fon pa že od morja leži v potovalki, kamor sem ga zapakirala pred odhodom na morje. če sedaj malce pomislim, bi bolj kot vse to, raje imela senzor dihanja ... a tudi brez tega, smo lepo preživeli prvo leto. vsaka mama si naj sama organizira skrb, kakor njej najbolj ustreza, sem pa v preteklem letu kupila en kup stvari zaradi reklame in priporočil, ki so se na koncu izkazale za čisto nepotrebne, neprimerne in "drage". manj je več [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|