mujcek -> Halooooooooooo (20.9.2005 9:49:42)
|
Halooooo!
Tudi jaz sem se že počutila kot edina srečnica z dvema srčkoma, pa nisem imela poguma odpreti nove teme.
Jaz sem trenutno na dopustu, ko pa bo ta pretekel nadaljujem z bolniško; sedaj ko sem doma se počutim velikooo bolje; najbolj utrujena postanem ob daljši vožnji ali daljšem sedenju.
Moja srčka sta zeloooo živahna, predvsem ob večerih se ne moreta umiriti in potem: brcika, bulica na eni strani, bulica na drugi strani, pa spet brcika,.... Včasih imam občutek kot da bosta na zgornji strani bušija ven pogledala
Tudi moje gnezdenje je že v polnem teku, najbolj sem vesela da sem dobila ogromno majhnih cunjic in ne bo treba tega kupovati
V tem tednu še grem pogledat posteljice v Avstrijo, pa tudi vozičke, da vidim ali so tam kaj boljše cene.
Največ težav imam trenutno z vozičkom, saj takšnega kot bi ga jaz imela ni nikjer za pogledat, samo za naročit, pa še presneto drag je
Pi, ti si se že vgnezdila???? Tako si lahko srečna, da si že tako daleč... A ti je G že kaj povedal koliko naj bi tehtali tvoji ?
|
|
|
|