Rawa -> RE: Baby aspirin (26.3.2015 10:40:54)
|
Mogoče pa mu omeniš pred naslednjim postopkom, da bi jemala Aspirin 100 in če bi ti ga lahko predpisal? Ne vem, kako je dr. Merlo, ampak nama Reš vse razloži. Od začetka se mi je zdelo super, ko je v 1. IVF govoril o velikosti foliklov in endometrija, pa potem ko sem bila noseča, o velikosti GV (splav sem imela že 3x), ampak potem vedno ko sva prišla s pregleda (in nikoli nič ni štimalo), sva se zakadila na internet čekirat, slovenske pa tuje forume, pa znanstvene članke, pa kr neki, v glavnem prišla sva do konca interneta [sm=jezicek.gif] In mene je čisto napsihiralo, predvsem sedaj s to trombofilijo, za katero imam občutek, da vsak zdravnik ubere drugačen način. Tako da sedaj za 3. postopek sem si rekla, da nočem vedet čisto nič, samo zjutraj ob 6. si dam injekcijo in potem do naslednjega jutra ob 6.00 nočem niti slišat o kakem Puregonu in podobnem [sm=smiley36.gif] Bom videla, kako se bom držala tega [sm=jezicek.gif] Hočem samo rečt, da mogoče niti ni tako slabo, da ti nič ne povejo [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|