Frachy
|
Pozdravljene, ja, tudi jaz sem aprilčica, ki sem se do ene 15 t borila z grozovitimi slabostmi, da so me morali celo hospitalizirati in dati na infuzijo. Mi že pridno nabavljamo ... žal imam zelo malo takih kolegic in sorodnikov, ki bi nama z možem pomagali ... kaj posodili. Mi imamo voziček že nabavljen ... izbirala sem med ABC zoom, Easy Walker in Peg Perego. Odločitev je padla in k nam je prišel Peg perego duette, tud obe lupinici sta od Peg peregota in isofix podstavki. Večina glavnih nakupov je tako za mano, čaka se posteljnina in vse une finalne drobnarije, ki jih ni malo. Tudi mene je ene 2x fino zgaga držala po celi dan, zato trenutno full pazim kaj jem in česa ne. Sem si nekako izdelala jedilnike, vmes pa zaužijem kake bazične napitke ala donat, korenjev sok, mleko, jogutr, čaj od kumine itd. Sedaj je bolje ... ampak treba je bit pa full dosleden. Drugač pa razen tega, da mi kožo nateguje v vse smeri, da sem nekoliko okorna, in da mam občasne bolečine v krizu ni hujšega ... še zmer grem vn z mojimi psmi, se sprehajam, delam vsa gospodinjska dela itd. Upam, da tko ostane tudi naprej oz. čim dlje. Drugač pa naši dve full pridno pančata takrat ko jst pančam. Brcata bolj ko sem pokonci ali ko se po kosilo malce odpočijem na kavču. Huh, upam, da ne postaneta kar naenkrat hiper Zaenkrat lahko rečem, da sta full pridni. Je pa res, da sem full mirna, ker mislim, da stres ipd. zadeve full vplivaje na počutje ploda. Tko, da punce, držite se, sj smo že praktično na polovici oz. verjetn že dosti čer ... si mislim, da se bo nas PDP znižal za min 3t ali več LP
< Sporočilo je popravil Frachy -- 22.11.2014 18:20:30 >
|