Magg -> RE: Znžanje otroške opreme (15.10.2014 12:09:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magg IZVIRNO SPOROČILO: kanej Ko sem jaz letos kupovala sem začela ful kmal spremljat akcije. V Pikapolonici se splača kadar imajo kakšno posteljico v akciji, sama imam tole https://nakup.pikapolonica.com/otroska-soba/postelje-in-dodatki/postelje/jadrew-postelja-prijatelja-120-x-60-cm/391005908279739100 in se obnese, samo da sem jaz dala zanjo 90 €. Stvari, ki niso v akciji pa se splačajo kupovat v torek, ko imajo dan nosečniških trebuščkov in je tudi -10 %. Če boš pa kupovala rabljene pa poglej od Lip Poljčane, so res kvalitetne. Tole kar po raznih otroških trgovinah prodajajo je vse iz iverke, če je pa kaj bolš materjal je pa tut cena fajn zasoljena. Vozički so pa ponavadi lanski modeli v akciji, tko, da se ti tudi splača še malo počakat. Lp Kanej, vprašala bi te še, če se seveda spomniš, si takoj lahko odpeljala domov posteljico? Koliko imajo oni tega kaj na zalogi? Če nimajo, mogoče veš, koliko se čaka? Jaz počasi vstopam v 7.mes pa nič še nimam [sm=zz_eek2.png] Za Pikapolonico to sprašujem!
|
|
|
|