Previjalna torba (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Magg -> Previjalna torba (12.10.2014 22:39:00)

Hej,

kupila sem voziček brez torbe zraven. Kje bi jo lahko kupila? Ne rabi biti enaka, vseeno mi je kakšne barve, ker imam nevtralen voziček. Mogoče katera ve, kje jih prodajajo?

naja17 -> RE: Previjalna torba (13.10.2014 5:31:59)

DM ima babylove čist poceni, drgač jih imaš pa povsod v otroških trgovinah za kupit, na spletu, fb skupine ni da ni...

Magg -> RE: Previjalna torba (13.10.2014 12:00:04)

A res, nisem vedela, da jih imajo v DM-u. Pa je to tista torba, ki jo lahko daš na voziček? Upam, da sem jasna, kaj mislim [sm=smiley36.gif]

naja17 -> RE: Previjalna torba (13.10.2014 12:02:29)

Čist jasna ja :) In verjemi, to sem vse mela dobr naštudiran, kaj sploh res rabiš, 3/4 s seznamov, ki jih boš dobila na netu, je za črtat stran. Ja, v DMu, še včlani se za nosečnico, pa dobiš popust 25% in si jo kupiš. Čisto super so, prostorne, vse notr spraviš, meni super služi.....

*snezinka* -> RE: Previjalna torba (13.10.2014 13:09:31)

Jaz sem pregledala ponudbo na ebayu, izbrala eno, ki mi je bila všeč in je imela zraven še nepremočljivo podlogo za previjanje. Dala sem 12 € in jo dobila na dom.
Mi pa to sploh ni nek nujen kos, zaenkrat še ne hodimo tako veliko okrog, da bi jo rabila, za običajen sprehod z vozičkom za 2-3 ure pa ne vzamem ničesar s sabo.

Magg -> RE: Previjalna torba (13.10.2014 13:35:27)

Jaz sem razočarana, ker sem si zraven vozička želela torbo no in potem, ko sem kupila voziček (rabljen) torbe nisem dobila, kasneje sem gospo, ki mi ga je prodala, kontaktirala in mi je zatrdila, da torbe ona ni dobila, ko je kupila voziček.. Se mi je pošteno zlagala, ane? [sm=jezicek.gif] Ampak, kaj cmo..si bom že kupila.

Magg -> RE: Previjalna torba (13.10.2014 13:37:37)

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Čist jasna ja :) In verjemi, to sem vse mela dobr naštudiran, kaj sploh res rabiš, 3/4 s seznamov, ki jih boš dobila na netu, je za črtat stran. Ja, v DMu, še včlani se za nosečnico, pa dobiš popust 25% in si jo kupiš. Čisto super so, prostorne, vse notr spraviš, meni super služi.....

Kje pa se lahko včlanim za nosečnico? Za zdaj imam samo dm-ovo kartico.

*zvezdica zaspanka* -> RE: Previjalna torba (13.10.2014 17:08:31)

IZVIRNO SPOROČILO: Magg

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Kje pa se lahko včlanim za nosečnico? Za zdaj imam samo dm-ovo kartico.

na onih terminalih, ki so ponavadi zraven blagajn, aktiviraš baby bonus, potem pa potrdilo neseš na blagajno in dobiš knjižico s popusti. ali pa rečeš prodajalki - meni je ona povedala za bonus in mi ga kar ona aktivirala ;)
drugače pa ja, baje so one torbe od dm-a čisto super (sama sem torbo sicer dobila zraven vozička, nekaj kolegic pa je ful zadovoljnih s to - dovolj velika, ugodna cena ...)

ps: "baby bonus" (nvm kako se reče) ima tudi Müller - na blagajni rečeš, ti da en list za izpolnit, potem pa dobiš knjižico z boni [sm=smiley2.gif]

ZojaEma -> RE: Previjalna torba (13.10.2014 19:18:06)

Jaz sem ravno prejšnji teden kupila voziček in torbe zraven ni bilo. Kar me niti ne moti. Tako da Magg, ni nujno, da te je gospa, ki ti je prodala voziček nategnila!!

šrimpf -> RE: Previjalna torba (13.10.2014 19:29:54)

sicer ne vem, kakšen voziček si kupila, ampak torba res ni kar po defaultu zraven. jaz sem kupila novega v BC-ju, pa je ni bilo.
jaz torbe niti nisem rabila. pri prvem otroku sem jo kupila v leclercu, pa je nisem kaj dosti uporabljala, zdaj pri drugem je pa sploh še nisem vzela iz omare. če kam gremo, imamo ruzak ali pa vse stlačim v podvozje, za vozičkanje pa nič kaj ne rabim.

Anonimen -> RE: Previjalna torba (14.10.2014 12:46:17)

DM je zakon.:)
Mi imamo Maxi Cosi voziček in torbe ni bilo zraven- DM je bla pa super kombinacija(črna), zelo prostorna in priročna. Jo pri 20ih mesecih še vedno uporabljamo.:)

In je boljša kot originalna PegPerego- ker imamo tud ta voziček z originalno torbo in ni tolk priročna.:)

witch -> RE: Previjalna torba (15.10.2014 11:15:08)

Jaz imam dm torbo in mi je super.

naja17 -> RE: Previjalna torba (27.10.2014 6:15:17)

No, če si kupila rabljen voz, kot prvo ni potrebno, da ti ga proda v kompletu, kot drugo sej nimajo vozički torb v kompletu, jaz sem pri svojem vsako stvar mogla posebej kupit, ni blo nič v kompletu, tak da je čist odvisno od firme.
V DMu naj ti prodajalke pomagajo, prijaviš se pa lahko šele v 7. mesecu po novem, če se ne motim.

danana -> RE: Previjalna torba (23.11.2014 20:56:15)

Magg,

če te še zanima DM previjalna torba, jo prodajam.

Je prostorna, z več predalčki, temno modre barve, nikoli rabljena. S stranskimi paščki se jo lahko pritrdi na voziček. Jaz sem bolj pohodna, zato sem imela rajši kar nahrbtnik.

http://www.bolha.com/igrace-otroska-oprema/otroska-oprema/nahrbtniki-torbe/previjalne-torbe/previjalna-torba-babylove-1295812716.html?aclct=1415879938

Stran: [1]