Boleč trebuh (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Boleč trebuh (10.10.2014 12:29:17)

Pozdravljene vse!
Mene pa zanima, če je imela/ima katera izkušnje z bolečim trebuhom v nosečnosti? Naj opišem svoje občutke: mene boli trebuh po "točkah" in če se tam pritisnem z roko me tako zaboli da joj! Tisto boleče območje kasneje izgine. Razen na enem območju je ta bolečina
prisotna že 2tedna. Včasih bolj izrazita, včasih manj. Ponavadi je tam nekaj trdega. Bebika ima tam glavico, tako da ne vem če je ravno možno, da me boli, ker bi glavico kam tiščala. Če bi imela tam nogice bi mi bilo to bolj logično. Aja no noseča sem pa skoraj 29tednov in imam nadpovprečno velik trebuh. Ultrazvočno nosečnost spremljajo v porodnišnici, ker ima moja osebna ginekologinja pokvarjenega. Včeraj sem imela ravno kontrolo pa niso rekli, da bi bilo kaj nevarnega. V bistvu sploh ne vem če so polagali kaj pozornosti..samo da če ni krvavitve je ok. Je imela katera podobne težave? Ker z lažnimi popadki in vsem tem imam veliko izkušenj in to ni to..ker to boli na dotik. Sicer se trudim to odmisliti ampak avtomatsko stalno tipam tisti predel in potem samo še bolj boli[sm=smiley13.gif]. Sicer pa koooooomaaaaaaaaaaaj čakam, da mine še 10 tednov, da vidim svojo [sm=duda.gif]. Upam da bo v zunanjem svetu manj živahna kot v trebuhu ker brca skoraj 24ur na dan[sm=smiley36.gif]

Stran: [1]