pepelka19 -> bolecine v jajcnikih in nenavadne krvavitve (5.10.2014 14:57:49)
|
Imam eno vprasanje! Stara sem 22 let. Pri 19 sem zanosila in na zalost otroka izgubila v 24. Tednu, baje naj bi prislo do infekcije-mi niso znali tocno povedat vzroka za prezgodnji porod. Po porodu so mi dali antibiotike in vse je bilo spet ok. Tudi na pregledu po 6 tednih je bilo vse bp. Lanskega maja sem imela operacijo maternicne pregrade, za katero so rekli da je bila tako majhna, da nebi smela vplivati na nosecnost. Od takrat do sedaj je bilo vedno vse ok, letos junija pa so se zacele tezave. Menstruacije imam dokaj redne, ampak dva tedna po koncani menstruaciji spet pride do krvavitve, ki traja 2-3 dni, nato pa sledi rjavkast izcedek,, ki traja vse dokler ne dobim naslednje menstruacije. Krvavitev vcasih spremlja bolecina-spikanje v jajcnikih. Sedaj se mi pa dogaja se to, da me med spolnim odnosom zelo boli levi jajcnik. Po koncanem odnosu pa se mi je spet vlila kri, in je komaj dva dni po koncu menstruacije. Ginekologa sem klicala ze prejsnji mesec, povedala da je nujno, pa mi je sestra dala datum sele 19.11, ker baje majo do takrat vse zasedeno. Prosim za pomoc in odgovore, ce je se katera imela podobno izkusnjo. Hvala
|
|
|
|