Anonimen -> RE: pomooc prooosim (17.12.2014 8:07:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: Optimistka90 Malo si bom sposodila tole vašo temo...zanima me ali se je kateri zgodilo podobno? Stara sem 24 let z možem delava na naraščaju že približno leto in pol. Dan moje zadnje menstruacije je 10.11. 8. 12. sem bila pri ginekologinji na rednem pregledu-povedala mi je, da imam močno zadebeljeno sluznico in ogromno sluzi ter mi svetovala test nosečnosti, saj sumi, da gre za nosečnost. Test sem drug dan opravila in je bil pozitiven (rahla črtica vendar vseeno vidna) . Opravila pa sem tudi krvni test v Adrialabu, da bi se prepričala - rezultat (0,100). Rezultat je pod 5, kar ne pomeni nosečnost [sm=smiley13.gif]. V Adrialabu so mi povedali, da sem morda test opravila prezgodaj. Tako, da trenutno ne vem popolnoma nič…Zanima me ali se je kateri zgodilo podobno ter kako se je vse skupaj izteklo? Ful mi je čudno če je urinski test pokazal črtico da je bil rezultat v adrialabu tako slab. To nekaj ne gre skupaj saj so urinski testi od 20 dalje... Pol ti urisnki nebi smel narediti črtice. Pokačaj še kak teden pa če ne bo M naredi test še enkrat Urisnki test ni isto kot krvni. krvni je bolj zanesljiv, ce ga niso kaj biksnili v laboratoriju. Krvni zaznava prav in samo nosecniski hormon- betahcg, medtem ko urinski samo hcg. Le ta pa je lahko posledica tudi drugih dogajanj v telesu, ne samo nosecnosti. HCg je lahko povisan tudi zaradi cist, pco, ali kakega drugega neravnovesja v telesu. Druga stvar ki je mozna, je propadla nosecnost, odvisno kdaj je bil delan krvni test, pa da je hormon do krvnega testa ze padel.... ampak to bi potem pomenilo tudi takojsnjo krvavitev
|
|
|
|