JedKa -> RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki (31.10.2014 20:46:08)
|
zoja ne obupat, gremo skupaj v nov boj!! Meni so rekli, ko sva javila, da sem dobila M, da naj konec januarja ko bom imela 1.dan M zopet pokličem in naslednji dan se začnem špikat. Torej pavze 3 mesece... Jaz sem bila zadnje dni precej na dnu, razočarana, žalostna, pesimistična, pa je sedaj že boljše... enkrat nam bo že uspelo!!![sm=bravo.gif] Jaz sem bila sicer ful prepričana, da glede na to da ima moj slab spermiogram, da če sem pa jaz ok, pa ni hudič da ne rata že v prvo. No sem se očitno zmotila.[sm=zmeden.gif] Sva se danes z mojim pogovarjala, da po eni strani hvala bogu da nisva imela pojma kako zgleda punkcija, njegovo "oddajanje semena", čakanje na transfer... Ker do transferja se jaz niti malo nisem sekirala, ker sploh nisva pomislila, da naju lahko pokličejo in rečejo da nič ni uspelo. No pa naju je zabilo, ko nama je na transferju povedal, da je od 10ih ostala le še ena (midva pa na poti do tja, kako bova kar lepo rekla, naj mi dva vstavijo...). Tako da ko grem naslednjič na punkcijo vem, da se bom že od tistega momenta naprej stalno tresla, če me do transferja kaj pričaka... Danes sva bila v Avstriji in moj si je v lekarni kupil ProFertil (48,5 eur)...menda naj bi izboljšal kvaliteto sperme... tako da bo papcal tablete in magari niti januarja ne bo treba v postopek ker bo natur uspelo [sm=smiley36.gif] moram sedaj malo pogooglat kaj piše o teh zdravilih... AsevedaDaBo jaz sem sicer kakšne 3 dni po transferju začela dobivat krče, ampak če praviš, da ti niso enaki kot pred M je to dober znak!
|
|
|
|