*storm* -> RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki (27.10.2014 16:21:42)
|
AsevedaDaBo, dobrodošla! Tudi mene čaka transfer v sredo, tako da za obe upam na najbolje [sm=smiley1.gif] je to tvoj prvi postopek? Nušika, folikli bodo zrasli, slej kot prej. Jaz sicer nisem imela to zdravilo, ampak ko sem poleg Gonala dobila še dodatne injekcije, so tudi folikli bolj rasli, se mi zdi. Ti že imaš kakšne dodatne injekcije? Glede punkcije smo si res očitno zelo različne. Verjetno je tudi odvisno koliko je foliklov. Tudi mene je bilo grozno strah, ampak ko sem bila enkrat na mizi, sem se zavestno poskušala res čimbolj sprostiti, sprostiti mišiče in ne misliti in čakati, kdaj se bo bolečina začela. Pa še hitro je bilo konec. In ko je bilo končano, sem prav presenečeno vprašala, če je res to to. Boš vidla, hitro bo za tabo [sm=smiley2.gif] Ely, jaz sem brala Pušenjakove odgovore in vem, da je omenil, da je en teden po transferju prekmalu, da bi bila menstruacija. Ti si imela et v torek, kajne? No in če preračunaš je to 5 dni od etja, do vgnezditve 5 dni starega zarodka pa ponavadi pride2-5 dni po transferju. In če se ti je krvavitev še ustavila je tudi dober znak, pomoje. Nočem ti sicer dajati lažnega upanja, ker moramo itak biti vse pripravljene na najhuje, ampak mislim, da še ne smeš obupati!!!! [sm=pikapoka1.gif]
|
|
|
|