maja2014 -> RE: Junij 2015 (21.10.2014 9:52:13)
|
Jutro, nosečke [sm=smiley1.gif] Čestitke vsem novim, ki ste zagledale [sm=modricrtici.gif], dobrodošle [sm=bravo.gif] Uf, meni je bilo zadnjih nekaj dni takoooo slabo...sicer nisem bruhala, ampak sem v soboto mislila, da mi bo želodec ven vrglo. Danes sem boljša, in sem šla lahko končno spet tečt zjutraj s psom...mi je to tako manjkalo...zdaj sem spet polna energije [sm=smiley36.gif] Se pa tudi jaz uležem za kako urco, če sem full utrujena. SLABOST Meni pomaga KEFIR. Kefir,in banano pojem zraven, tako se mi želodec takoj umiri. Pa Donat...moj mi kupuje cele zaloge Donata in kefirja [sm=smiley36.gif] In vedno imam s sabo menta bombone...to mi tudi pomaga. Za prvi pregled pa ne vidim razloga, zakaj partner ne bi bil zraven...pri nas je lahko. Joj, jaz že tudi komaj čakam prvi pregled...[sm=smiley36.gif]še zdaj se mi zdi, da sanjam... Jaz sem pa tako napihnjena, da je kolegica včeraj ugotovila, da se nekaj dogaja [sm=smiley36.gif] Prav ne morem več skrit trebuščka...nosečnost je čarobno obdobje [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|