maja2014
|
Pozdravljene Kako ste kaj? Evo, pa se naš mesec bliža s svetlobno hitrostjo Jaz imam tokrat občutek, da nas bo tole naše dete fajn prehitelo...ne vem, mogoče me občutek vara, bomo videli kg-jaz sem do zdaj vsega skupaj zredila 6 kg. Spijem na dan 1 l Donata, 1 l vode, plus cca 2 dcl presnega soka in zeliščnega čaja. Tako da tokrat tudi ne zatekam, v prvi nosečnosti pa sem. Počutje je ok, sam počivam premalo, pa me začne špikat in čutim, da me boli v predelu sramne kosti. Me moj krega, naj več počivam, jaz sem skozi v laufu, bo treba res kaj več počivat epiduralna-kako ste se odločile? Jaz jo pri prvem porodu nisem imela, zdaj pa sem se odločila zanjo. Mi smo nabavili posteljico, ležalniček imam še od prvega sina, zdaj morava nabaviti še previjalno, jogi, voziček sva pa tudi nabavila ta teden. Imam še voziček od prvega sina, ampak ni nil kaj praktičen, tako da ga bomo imeli za na teraso, da bo lahko zunaj čez dan spančkal Brcike-dan in noč, dobesedno Prvi ni imel takih "podvigov" Tale mi pa premika trebuh na vse strani, brca, levo, desno...prav zanimivo je opazovati, sin je tako navdušen, ko vse to spremlja Zelo se veseli dojenčka Drugi teden imam prvi ctg. Na prejšnjem pregledu je gin. izmerila približno težo 1660 g. Lepo bodite, javite se kaj. Lepe praznike želim
|