slincek
|
Ojla punce! Upam, da ste vse dobro. Jaz sem ta vikend prebolela rotavirus in znova ugotovila, da ga ni čez zdravje. Z vsakim letom, ko so otroci večji, je iz vrtca prinešeno manj bolezni. Sin, ki je star 6 let, in je letos zadnje leto v vrtcu, celo zimo ni niti za en dan zbolel, hčerkica pa je zdajle, ob koncu zime, prinesla iz vrtca rotavirus. Stara je 3 leta in letos je bila prvič (z izjemo tega in še enega enodnevnega virusa) celo zimo zdrava. Lepo je, ko se jim okrepijo imunski sistemi. Maja2014, vi ste pa že zdavnaj ven iz tega, ne? Pri 9-letniku so izzivi čisto drugi, si predstavljam. Bo lahko pa lepo pomagal z dojenčkom. Moja dva se zelo veselita bratca (predvsem sin, hčerkica je še mogoče malo majhna za to). Zelo luštno si predstavljat, kako dojenček z brcami zbudi očka. V katerem tednu pa si? Jaz sem ravno začetek 25. tedna in mi še ne razgraja po trebuhu tako zelo, kot se spomnim, da mi je prvi sin. Ima očitno še dovolj prostora:) Sicer se pa strinjam, rabljeno se splača kupit. Je pa vedno vprašanje, koliko je kdo pošten. Enkrat sem kupila en rabljen voziček (kot drugi voziček, za na pot) in rečeno je bilo, da je odlično ohranjen. Ko sem ga preizkusila, se je zdelo, da vse štima, čez kakšen slab mesec oz. še manj pa je že začel razpadat ... Zguba denarja. Tako da ne gre vsakemu zaupat. Jabuk, tvoj ginekolog je pa precej grob. 9 kg v 27 tednih pa res ni nobena kriza. Daleč od tega. Mislim, da je to v merah normale. Je očitno malo obseden s kilogrami, da takole napada. Moja ginek. mi ni nikoli nič rekla, pa sem se v prejšnjih nosečnostih ogroooooomno zredila. Obakrat okoli 25 kg. Tokrat pa začuda do zdaj samo 5 kg - ni mi jasno, kako je to mogoče, se pa ne pritožujem. Z imeni sva tudi midva imela težave - za fantka sva zbrala takoj (in fantek je tudi napovedan), za punčko se pa nisva mogla odločit. Moj dragi ni Slovenec in je zato še malce težje, ker vedno izbirava ime, ki ne bi zvenelo čudno v našem okolju ali v njihovem. Za zdaj sva se kljub zelo različnemu okusu uspela uskladiti. Če se napoved izkaže za napačno in dobimo še eno punčko, se bova pa spet mozgala Lepo se imejte, punce!
|