soncica8
|
Živjo. Tudi jaz sem še tukaj V prejšnjem tednu imela pregled pri G, vse je super. Sicer UZ nažalost nisem imela tako, da spola še vedno ne vemo. Pričakovala sem, da bo na naslednjem pregledi v januarju že morfologija saj bom takrat v 21. tednu, ampak žal tudi tega takrat še ne bo. Je rekla, da ona najraje dela v 24.t, ker najlepše vidi tako, da bomo tudi mi čakali na morfologijo do februarja. Ker bo naslednji UZ komaj februarja, če ne bo kakšnih težav (upam!) razmišljava, da bi se pred tem naročila, na 3d/4d saj ga nekateri opravljajo od 20t, drugi od 25t, za 1x še nisem nič klicala in se pozanimala, kako in kaj. Drugače pa sem trenutno ne ravno najbolje. Mislim, da hormoni kažeje svoje zobe in v zadnjih dneh nisem skupaj spravila spanja niti za eno normalno noč, tako da se je vse nabralo in je razpoloženje živa katastrofa. Res sem slabe volje, otožna, občutek imam, da me obdaja kup nekih težav, ki jih sploh ni. Najraje bi se zaprla v sobo in en teden jokala. Ta vikend res ni moj! Dgirl držim pesti, da ti ne bo potrebno čakati niti do 15t. Jaz sem v 17t in slabosti več sploh ni. Mi pa sedaj več ne paše nič kaj masnega, en večer sva bila na pizzi in sem kasneje res tak grozno bruhala, ampak to ni bilo od slabosti, ampak res od tega, ko mi je bilo grozno premasno in mi je obležalo v želodcu, čeprav je to bila vedno moja najljubša pizza mi sedaj absolutno ne gre. Tako, da če jem lahko, ne masno hrano je moj želodček super zadovoljen jaz pa še bolj
|