|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij 2015
14.12.2014 10:24:07   
Dgirl
Kdaj pa se gre na 3d 4d? Js imam tudi samo 2 uz. Drug teden bo končno nuhalna tako da upam da bo vse ok. Sem spet v bolnici. Kok me muči tale beba. Oh. Upam da bom sploh kdaj ok.
Teže nič ne pridobivam bolj zgubljam.

(odgovor članu PozitivnaEnergija)
Neposredna povezava do sporočila: 801
14.12.2014 11:33:54   
PozitivnaEnergija
Ja pa ti pa res nimaš sreče s temi slabostmi, upam da ti božiček mir prinese :(

3d/4d je seveda spet samoplačniški, piše na netu da se lahko naredi med 18 in 28 tednom, je pa nekje največ za videt baje okol 25. tedna po morfologiji.

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 802
14.12.2014 19:47:54   
nosečka junij

Živjo punce,

jst imam jutri nuhalno tako da komaj že čakam in upam da bo vse ok, več vam sporočim jutri.
Zdej me pa zanima ali je možno da bi že 13 tednu nosečnosti občutila plod, v tem tednu se mi je dvakrat zgodilo da ko sem se ulegla v posteljo in poskušala zaspat da sem v spodnjem delu trebuha, spodaj-desno začutila kot neko žgečkanje sploh ne vem kako bi opisala.

Lep večer še naprej :)

Neposredna povezava do sporočila: 803
15.12.2014 6:54:25   
ancy69
Nosecka junij je to tvoja prva nosecnost? Zdi se mi se malo kmalu ampak ni pa nemogoce.

Dgirl jooj pa kaj je s temi tvojimi slabostmi....kdaj jih bo konec :( kateri teden si sedaj?
so ti naredili kaksen uz se?

(odgovor članu nosečka junij)
Neposredna povezava do sporočila: 804
15.12.2014 10:04:20   
Dgirl
Ancy zdj sm 12.teden. grem v 13. Uz mi niso naredil. Nazadnje sem ga imela v 8.tednu. sploh ne vem če mi bo ta slabost minila. Danes je spet slabše.

Nosecka junij mislim da v 13 tednu pa res ne moraš čutiti otroka. 10 tednov prej kot normalno. To ti želodec kaj melje ali se ti pa maternica širi.

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 805
15.12.2014 10:32:18   
vrtnica000
spremljaj vsak dan dogajanje, pa boš videla, če je bil to otrok ali samo prebava...
jaz sem prvega začutila pri 17.tednih, sedaj bom pa kmal 15t in se je že videlo eno jutro, ko sem bila na postelji, kako se je otrok čist naprej dal, na trebuhu prav izboklina, pa mal sm neki čutila, samo nism še čist sigurna, je še tk mali, da bo treba še počakat kak teden, da mal ojača brcike ;)

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 806
15.12.2014 11:51:04   
Mee na
Grancereale si dobila moje zs? sem "poslala" ze 3 x, pa mi ne izpise kot da je poslano.

drugace sem pa dobila izvide Nifty testa, vse ok user posted image . za spol sva pa prosila da naj ne povedo. mogoce bova vprasala na morfologiji. v sredo zacenjam ze 17. teden user posted image . utrip z AS slisim vsak dan, vcasih glasneje, danes npr. sem ga komaj nasla. tako kot pravite ene, bolje ga ne kupiti in se ne sekirati.

kriz me vedno bolj boli, sprehodi ne pomagajo. bom sla po kaksen CD z vajami v knjiznico, drugace pa na fizioterapijo.

z mojim greva ta teden na krajsi dopust, ne prevec dalec, za vsak slucaj sem si uredila tudi coris zavarovanje.

(odgovor članu vrtnica000)
Neposredna povezava do sporočila: 807
15.12.2014 17:41:07   
nosečka junij
ancy69 to je moja druga nosečnost, prva se je žal končala s splavom.to žgečkanje ne občutim vsak dan ampak sem ter tja.
Sem bila na nuhalni danes in je vse ok :) Tako da sem presrečna :)

(odgovor članu Mee na)
Neposredna povezava do sporočila: 808
15.12.2014 20:35:37   
jabuk
Ojla,

jaz sem bila v petek na hitrem pregledu,lih tok da vidi, če srček utripa in je lepo utripal ter baje je 2x brcnil, samo jaz nisem nič čutila, je pa rekel G da so to brci, kar se je slišalo. Na nuhalni svetlini sem dobila izvid, da nosim malega spredaj in spodaj, tako da se mi že pozna trebušček in tudi hlač ne morem več nosit, bo treba božičku naročit nove obleke user posted image . Uživajte v shoppingu ob božičnem prazniku. user posted image . user posted image

(odgovor članu nosečka junij)
Neposredna povezava do sporočila: 809
17.12.2014 19:11:59   
tinchk
Zivjo! mene pa zanima katere dodatke jemljete - folno kislino, elevit... in koliko casa boste to se jemale? jaz sem v 14.tednu, jemljem elevit ampak sem tako zaprta ves cas, da razmisljam, da bi za nekaj casa prekinila. kaj pravite?

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 810
17.12.2014 19:27:13   
simar
Jaz jemljem A-Z mama od dm-a ,zelo ugodne in men so super,marsikatera ne ve da v dm sploh imajo ta dodatek,ki stane 60tablet 2,49e-za dva mesecauser posted image ,mi je sama splošna zdravnica rekla,da v lekarni so itak samo nabite cene,te tablete pa itak vsebujejo 400mg folne in še vse ostale potrebne minerale in vitamine,sicer pravijo da je folno priporočeno jemati don 12tedna,vendar men je ginekologinja rekla,da zaradi moje bolezni ( kronična ledvična ),naj kar jemljem vso nosečnost,sem pa sedaj 15t

(odgovor članu tinchk)
Neposredna povezava do sporočila: 811
17.12.2014 19:29:41   
jabuk
Tinchk, jaz sem v 15.tednu in sem danes vzela zadnjo tableto elevit. Itak to najbolj priporocajo v prvih treh mesecih, potem je pa glede na potrebo. Ce bodo nadaljni rezultati slabi (kri, voda), bom spet jemala, ce bodo pa dobri, pa ne bom.

(odgovor članu tinchk)
Neposredna povezava do sporočila: 812
18.12.2014 9:39:05   
petrca888
živjo nosečke,

za rojstni dan sem dobila darilni bon, in sicer vadbo za nosečnice za en mesec z vpisnino v Sunny Studiu.
naj bi bilo super, ampak mene te vodene vadbe ne pritegnejo, zato bi rada prodala naprej.
če katero zanima, naj mi piše na zs.

luštkan dan vam želim!

(odgovor članu p3traa)
Neposredna povezava do sporočila: 813
20.12.2014 9:26:53   
Dgirl
Kje ste punce? Je tema kr zamrla. A ste vse na fb? Ste že vse brez znakov?
Meni slabost se kart vztraja. Sem že v 13.tednu pa se kar ne mine. Sedaj upam da do 15.minejo. Ne vem zakaj je pri meni tako hudo.

V tem času sem opravila nuhalno. Je vse super z otrokom. Za spol se ni še videlo 100%. Tako da verjetno šele na morfologiji. A imate že datum zanjo?

(odgovor članu petrca888)
Neposredna povezava do sporočila: 814
20.12.2014 10:08:18   
tan3ita
Pozdravljene!

Včeraj imela NS in je bilo vse super, punčka je večja za 5 dni ampak PDP ostane kot je. user posted image

Dgirl - ti si še vedno v bolnišnici? user posted image Sem vesela, da je bilo na NS vse super user posted image Za morfologijo še nimam datuma, bom ga pa verjetno dobila 24.12, ko imam še pregled pri svoji ginekologinji. Tukaj je res vse tiho..... mi pa je tukaj bolj všeč kot na FB. Boma pa same čvekale user posted image

Mene pa zanima ali ima katere še rahle krče, kot eno pikanje v maternici?

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 815
20.12.2014 10:14:25   
Dgirl
Tan3nita a bo punčka user posted image . A to ti je 100% rekla. Meni ni mogla rect. Huh.
Mene samo spika ko moram te tablete jest. Jih imam celo kopico user posted image . Drgac sem že doma. Ampak stanje ni nič boljše user posted image .

(odgovor članu tan3ita)
Neposredna povezava do sporočila: 816
20.12.2014 10:30:11   
tan3ita
Ja mi je povedala in tudi sama sem rekla, da želim vedeti kaj bo in če se bo videlo mi naj pove user posted image Ko je imela sondo (2 min) na trebuščeku je takoj rekla, da ona že ve kaj je in mi je potem na koncu povedala, da bo punčka. Bom pa še 24.12 vpraša svojo G, da vidim če mi napove enako user posted image Kaj pa je tebi napovedala? Je rekla vsaj približno, kaj bi lahko bilo? Jaz sem glede tega tako radovedna, da sem komaj čakala, da mi pove user posted image

Res držim pesti, da ti te slabosti minejo..... pri tebi pa res vztraja in vztraja. Kaj pa, če ti je od teh tablet tako slabo?

Zanima pa me glede bifteka, ga lahko jemo nosečnice ali raje ne? Toksoplazmozo sem prebolela. Se mi zdi, da se mi že sanja o tem bifteku user posted image

< Sporočilo je popravil tan3ita -- 20.12.2014 10:42:55 >

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 817
20.12.2014 13:15:03   
PozitivnaEnergija
Tudi jaz sem še tukaj ;) mi ne diši fb. Stopila v 14. teden...sem sicer že 14 dni brez slabosti, ampak zadnje tri dni pa spet nekej malega zvečer spet me matra. Za letos sem opravila s pregledi, naslednjega imam šele 26. januarja, sam kolikor sem skalkulirala bo morfologija šele okoli 11. februarja tko da ne vem verjetno spet voda pa kri...upam da ne bom spet kregana. Čist premalo pijem, in že tko se prisilim da tiste 2 litra spijem na dan, zdaj mi je pa včeraj reku da dodatne pol litra ali liter na dan ne bi čist nič škodil :S

(odgovor članu tan3ita)
Neposredna povezava do sporočila: 818
20.12.2014 13:55:42   
Dgirl
o pozitivnaenergija tudi meni ne diši pitje tekočine. spijm pa komaj kak literuser posted image . morm se malo prisilit.

tan3nita ni mi znala 100% povedat kaj bo. bom zgleda sele februarja zvedla.

Neposredna povezava do sporočila: 819
20.12.2014 14:10:49   
PozitivnaEnergija
Dgirl ja beda je s tole tekočino, jaz pozimi enostavno nisem žejna :( in se res silim pit... Drugače pa meni tudi ni mogla na nuhalni določiti spola, je bil moj kar razočaran, ker bi rad vedel, jaz pa po pravici rajši ne bi vedla, tako da upam da se bo tudi na morfologiji skrival pred radovednimi pogledi ;)

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 820
20.12.2014 14:20:21   
PozitivnaEnergija
Aja Dgirl ko boš kaj spreminjala seznamček, sedaj se je moj G končno po nuhalni zedinil za točen datum pdp, ki je 27.6. torej tri dni kasneje kot po prvem UZ, kar je tudi bolj logično, ker moj izračun po zamujeni M je bil 26.6....oh ja sej vem tri dni ni tolk razlike, ampak vseen je fajn da se dva G odločta in zedinita ;) to je moja druga nosečnost, vendar še nimam sončkov doma ;) Za spol pa tudi še ne vem ;) No tako da boš lažje updateala...da te mal zamotim da ti hitreje minejo dnevi s slabostjo...prov želim si da začneš končno uživat. Sem že pomislila da mogoče dvojčke nosiš, ker je bilo kolegici toliko slabo kot tebi, ko je dvojčke nosila ;)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 821
20.12.2014 19:31:49   
ancy69
Heey punce :) Tudi jaz sem se tukaj :)
Jaz jem biftek....sicer ne pretiravam, zdej sem ga 3x pa jutri imamo neko praznovanje ga imam zopet 1kg v hladilniku :) Jedla sem ga tudi v prvi nosecnosti, toksoplazmo pa sem itak ze prebolela.

Za morfologijo imam ze datum, bo kar hitro...5.1.....takrat bom ravno zacetek 20t.
ne morem verjeti da sem ze stopila v 18.teden.

Neposredna povezava do sporočila: 822
20.12.2014 20:23:06   
tjasyka
pozdravljene punce, če se želi katera pridružit na fb v skriti skupini naj me kontaktira:)

Ko ne moreš pomagati, vsaj nagajaj. Najvažnejše je sodelovati. <3

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 823
21.12.2014 13:33:56   
soncica8
Živjo. Tudi jaz sem še tukaj user posted image V prejšnjem tednu imela pregled pri G, vse je super. Sicer UZ nažalost nisem imela tako, da spola še vedno ne vemo. Pričakovala sem, da bo na naslednjem pregledi v januarju že morfologija saj bom takrat v 21. tednu, ampak žal tudi tega takrat še ne bo. Je rekla, da ona najraje dela v 24.t, ker najlepše vidi tako, da bomo tudi mi čakali na morfologijo do februarja. Ker bo naslednji UZ komaj februarja, če ne bo kakšnih težav (upam!) razmišljava, da bi se pred tem naročila, na 3d/4d saj ga nekateri opravljajo od 20t, drugi od 25t, za 1x še nisem nič klicala in se pozanimala, kako in kaj.

Drugače pa sem trenutno ne ravno najbolje. Mislim, da hormoni kažeje svoje zobe in v zadnjih dneh nisem skupaj spravila spanja niti za eno normalno noč, tako da se je vse nabralo in je razpoloženje živa katastrofa. Res sem slabe volje, otožna, občutek imam, da me obdaja kup nekih težav, ki jih sploh ni. Najraje bi se zaprla v sobo in en teden jokala. Ta vikend res ni moj!

Dgirl držim pesti, da ti ne bo potrebno čakati niti do 15t. Jaz sem v 17t in slabosti več sploh ni. Mi pa sedaj več ne paše nič kaj masnega, en večer sva bila na pizzi in sem kasneje res tak grozno bruhala, ampak to ni bilo od slabosti, ampak res od tega, ko mi je bilo grozno premasno in mi je obležalo v želodcu, čeprav je to bila vedno moja najljubša pizza mi sedaj absolutno ne gre. Tako, da če jem lahko, ne masno hrano je moj želodček super zadovoljen jaz pa še bolj user posted image

(odgovor članu tjasyka)
Neposredna povezava do sporočila: 824
22.12.2014 10:18:18   
Mee na
cao punce
ste kaj izkoristile soncek ta vikend? mi2 sva se vrnila iz kratkega dopusta in moram priznati da so mi celodnevni pohodi po Salzburgu s sedecimi pavzami prav pomagali pri bolecinah s krizem. imam pa obcutno manj kondicije kot prej. zdaj se mi zdi vzpon na manjsi hrib kot podvig na triglav.

a katera ze cuti brcanje? meni se zdi da je to to. metuljckov sicer ne, ampak kot narahlo brcanje. podobno kot ce te napenja. sem pa proti koncu 17. tedna.

soncica8 imam podobne probleme. danes sem se zbudila ob 3, sla na wc, potem pa sem zaspala sele 1 uro pred budilko user posted image . s prehrano pa prav tako. mi je naredil masten dunajc in pomfri en dan kup prebavnih tezav. slabo sem se pocutila se naslednji dan.

tjasyka ti posljem od doma na chromu zs. v sluzbi mi enostavno noce posiljat. sem poskusala ze grancereale, pa ni slo user posted image

Dgirl glede tekocine: a si probala s kaksno elektrolitsko tekocino, npr. iz lekarne? in z bananami, ki imajo dosti kalija? meni je to priporocal Gin ko sem bila na infuziji v bolnici.

tan3ita mene spika po maternici ze cel cas. kaksen dan bolj, kaksen dan nic. sem se ze navadila in se ne obremenjujem.

za spol bova mi2 verjetno vprasala na morfologiji, ki bo cez dober mesec. kar se pa tice bifteka, se ga meni letos noro lusta, pa ga ne smem ker nisem se prebolela tokse. upam, da ga bodo junija se prodajali v delikatesah user posted image .

< Sporočilo je popravil Mee na -- 22.12.2014 10:30:59 >

(odgovor članu soncica8)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?