soncica8 -> RE: Junij 2015 (8.10.2014 19:24:01)
|
Pozdravljene, še ena srečnica, ki se vam pridružuje [sm=smiley1.gif] Kot rečejo, če ne bi imela ušes, bi imela nasmeh okrog in okrog glave [sm=smiley36.gif] Po 3 letih je tudi nama končno uspelo. Tik pred tem (po grozno dolgem čakanju), ko sva bila naročena v ambulanto za zdravljenje neplodnosti. Po mojem izračunu bi tudi moj PDP, kot Grancereal-in ;), naj bil 4.6. Kako sem? Iskreno? Popolnoma živčna in zaskrbljena. Bolj kot si govorim naj več ne berem razno raznih forumov o SS, praznih GV, IMN, bolj me vleče in berem. Toliko časa kot sva čakala na ta + me res skrbi, da se kaj ne zalomi. Res komaj čakam na prvi pregled drugi teden in se sprašujem, če se mi od čakanja do takrat slučajno ne zmeša [sm=jezicek.gif]. Drugače imam rahle slabosti, dojke me bolijo, ampak trenutno že malenkost manj kot so me, zdaj so bolj občutljive bradavice, kipijo pa že zdaj iz vseh modercov :D. Moja energija ni enaka 0, ampak je kr -10 [sm=smiley1.gif] Pa še grozn prehlad se me je lotil, ki se žal z vsemi naravnimi pripomočki v napadu poslavlja bolj počasi.
|
|
|
|