Anonimen -> RE: noseča ali ne... POMOČ NUJNO (8.10.2014 12:19:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejča05 Joj punce tiste, ki ste nejevoljne in s slabo voljo odgovarjate tukaj gor pa seveda prijavljene kot anonimne, ki mimogrede glede na temo res ne vem zakaj tako, ali ne bi raje preskočile temo in neodgovarjale, kot ˝napadale˝ punce, ki si verjetno že kar nekaj časa trudijo da zanosijo in komaj čakajo ta plusek, da so porabile že na tone teh testov, da ga končno zagledajo. kdo je nejevoljen? če te zanima kdo piše pod anonimno vprašaj in odgovorjeno ti bo. Kdo koga napada? Zato pa so te forumi, da se gor debatero o tem kar se, če kateri kaj ni prav se pač odstrani in zadeva je rešena. Ja zato so pa forumi in kot si rekla,če ti kaj ne paše se odstrani in zadeva rešena ! So tudi butasta vprašanja pa kaj, najbolj je da se odstraniš iz teme in je stvar rešena, kot pa da jih potem napadate s tem kar si niti slučajno ne želijo slišati. ja,so tudi butasta vprašanja .In zakaj bi se kdo odstranil iz teme ?kdo koga napada? zakaj ti tukaj napadaš nas ? Vsak napiše svoje mnenje a ne . In kaj če si ne želijo slišati,da ima vsak test navodila in da so samo 2 možnosti so ali niso. ne rabimo pisati nek roman in napadat tako kot ti Kok me to pojezi. ja mene tudi pojezijo takšne kot ti ! In kaj zdaj? ja najboljše da se odstraniš,saj veš stres pa to Pa še moje mnenje: kakol - pomoje si bila malo prehitra počakaj še kak teden in poizkusi ponovno (držim pesti) tisii - čestitke po tem kar sem videla ni drugega kot [sm=nosecka.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] maladeklica - pomoje je najbolje da tudi čez kak teden ponovno poizkusiš in bo sigurno pravi rezultat (držim pesti) lp LP
|
|
|
|