omaka k testeninam ??? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

Anonimen -> omaka k testeninam ??? (19.9.2005 22:12:36)

Jaz bi rada dala za poskusit testenine, pa sploh nimam ideje kakšno omako naj naredim zraven?

Rabim predloge.

hvala

Anonimen -> omaka k testeninam ??? (19.9.2005 22:21:37)

Na malo mleka stopiš trikokotni sirček. Ali pa iz katerekoli zelenjave, jaz sem najraje kar namešala različno.

Marogica -> omaka k testeninam ??? (19.9.2005 22:32:55)

Jaz sem mu naredila paradižnikovo omako (spasiran paradižnik), pred par dnevi pa sem skuhala špagete in jih polila z nesegretim olivnim oljem (korćulanskim), pa nariban parmezan(svež)

Marogica -> omaka k testeninam ??? (19.9.2005 22:34:21)

ninny, vidim, da je moj sinko samo 1 dan starejši od tvoje-tvojega

Jančika_ -> omaka k testeninam ??? (19.9.2005 23:12:15)

Moj je imel (še ima) najraje omako iz bučk. Samo iz bučk, ali pa s paradižnikom. Čisto od začetka sem jo delala brez čebule in česna, samo z malo olja, potem sem pa kmalu delala navadno omako, takšno, kot zase, samo brez soli.

NIN@ -> omaka k testeninam ??? (19.9.2005 23:17:49)

Zanima me če jim to hrano še miksate.Ker moj mali sploh noče jest če ni hrana spasirana.SE kr davi in nikamor s hranjenjem ne pridemo. Vsi pa pravijo da naj počakava še na kak zobek pa bo potem bolje

lp
nin@

Anonimen -> omaka k testeninam ??? (20.9.2005 0:02:24)

Jaz mu zmiksam s paličnim mešalnikom do gladkega.

Jančika_ -> omaka k testeninam ??? (20.9.2005 0:09:40)

Pri nas smo morali miksati skoraj do enega leta. Do 11 mesecev do gladkega, potem pa je bilo dovolj že bolj grobo. Ko smo šli pri enem letu na morje, nismo jemali s sabo paličnega, tako da smo samo pretlačili z vilico, potem je pa hitro šel na prave koščke. Ponujala sem mu že veliko prej, pa dolgo pač ni hotel.

Marogica -> omaka k testeninam ??? (20.9.2005 8:03:25)

Jaz mu sedaj ne miksam več, ampak mu na drobno narežem. Sva začela pri ca 8 mes tako, da sem mu banano, jabolko... naribala na večji ribež, da se je počasi navadil, nato sva prešla tudi na ostalo hrano

Anonimen -> omaka k testeninam ??? (20.9.2005 9:59:54)

Hvala za predloge.

marogica ja pa res, Brin je samo en dan starejši od Maše.

NIN@ -> omaka k testeninam ??? (20.9.2005 23:09:53)

Ja fino ker mi tudi vse miksamo, pa nekateri me strašijo da bi mogel že kej bolj konkretnega hrustat. BOm jutri poskusila z makaroni!!

LP
Nin@

corfu -> omaka k testeninam ??? (21.9.2005 8:59:52)

moj pa ne mara, da je čist spasirano.npr banano mu moram samo trgat pa sam prečika. Zob še nima.

Stran: [1]