Kdaj Beba 2 (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje

Sporočilo

M&M&M -> Kdaj Beba 2 (19.9.2005 21:36:08)

Pozdravljne mamice!
Naš Maj bo jutri star 4 mesece. Do zdaj smo ga hranili z Bebo 1, ki smo jo dobivali na recept, imamo jo še za 2 tedna... Ko sem danes sestro pri pediatrinji sparševala ali naj zdaj preidemo na Beba 2, je rekla, da to ob 4 mesecu ni potrebno, da je Beba 1 celo boljša in da naj kar kopujemo 1 Milsim pa, da je že pomembno po 4 mesecu zamenjat hrano, saj naše bebice potrebujejo drugačno razmerje snovi, a ne? Kakšne so vaše izkušnje in mnenja? Pa še nekaj... Naj mu ponudim tudi kakšno riževo kašico, jabolčno čežano...

Hvala za pomoč!

urška -> Kdaj Beba 2 (19.9.2005 21:53:19)

po moje je vredu, če upoštevaš nasvet pediatrinje, je pa res, da smo mi do konca porabil škatlo, potem pa šli na večjo št. te lahko vpr. zakaj dobivaš hrano na recept?

M&M&M -> Kdaj Beba 2 (19.9.2005 22:07:48)

Urška, to je bil nasvet setre pri pediatrinji, z zdravnico nisem govorila... Na recept pa lahko dobiš hrano do 4 meseca v občini Maribor.... Čeprav zdaj število receptov baje že omejujejo.

urška -> Kdaj Beba 2 (19.9.2005 23:11:32)

tako kot sem rekla, mi smo hrano spremenili ko nam je zmanjkalo tastare. seveda pa ji lahko počasni začneš dodajat tudi gosto hrano.

Stran: [1]