Stanislava_ -> RE: Sem res zlobna mačeha? (22.9.2014 21:45:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Če jima slučajno nisva na razpolago, sta užaljen in po par mesecev niti ne pokličeta. Naj povej, da kadar prideta, pričakujeta, da jima strežem, enostavno se vsedeta za mizo, rečeta, kaj bo za jesti.....Imamo kmetijo, ki jo delava sama s partnerjem, otroci nikoli ne pridejo pomagat, čeprav ju vabiva, vendar imata vendno neke izgovore, Kaj bi želela vprašati? Ali sem res zlobna, če partnerju povem, da sta se ona dva odločila za svoja življenja s partnerji, da želim, da naju obvestijio kadar pridejo domov, da ne želim, da sem odvisna od njiju.Zadnjić sem mu vse to omenila, pa je bil dolgi nos, češ, da ne maram njegovih otrok. So to otroci, ali odrasli ljudje, ki bi morali spoštovati najino zasebnost. Sem res žleht, ker želim, da imamo vsak svojo zasebnost. IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Res sem se morda preveč angažirala, preveč hotela, ampak .... Sem prebrala še enkrat vse. Mislim, da niti sam ne veš, kaj te moti in še manj, kaj bi sploh rada (tega ne moreš vedeti, če si vedno samo skrbela za druge). Kaj te moti? To, da otroci uletavajo? In niti ne toliko kot se bere na prvi pogled; praviš, da eden par mesecev niti pokliče ne, po tem sklepam, da tudi na obisk ne hodi. To, da jih moraš streči? Pa sploh veš, da oni to pričakujejo ali si jih samo ti tako navadila? To, da tvojega truda ne opazijo in spoštujejo? Kaj pa če mislijo, da ti tem uživaš? Ali to, da mož ni 100% na tvoji strani? Razmisli in prespi, kaj te moti. In potem, kaj želiš od drugih, ker če sama ne veš, kaj bi rada, kako naj to vedo drugi? pa srečno
|
|
|
|