Nekaj ima na lulčku (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Anonimen -> Nekaj ima na lulčku (19.9.2005 20:10:33)

Opazila sem, da ima mali na lulčku pod kožico kot nekakšno bulico oz kot nekakšen podkožen mozolj
Pojavila se je na spodnji strani lulčka, vendar sama kožica ne gre toliko dol, da bi to bolj strokovno ocenila, za kaj gre. Izgleda res kot nekaken velik mozolj-če me zastopte. Malce me skrbi, ker tole opazujem sedaj že nekaj dni in nič ne izgine. Jutri grem popoldne k zdravniku. Zanima pa me, če se kateri kaj sanja, kaj bi to blo

Anja** -> Nekaj ima na lulčku (19.9.2005 20:23:09)

Mogoce so gljivice (so prisle z ritke?? ) Mogoce mu bodo canesten predpisali al pa daktarin...

Hmmm... bo res najboljse h zdravniku.

Vse najboljse.

Anonimen -> Nekaj ima na lulčku (19.9.2005 20:54:03)

Ne, to so izločki, ki bodo že prilezli ven. Moj Tibor je imel to tudi, pa mi je pediatrinja tako rekla. In res se je tako zgodilo.

urška -> Nekaj ima na lulčku (19.9.2005 22:02:27)

to ma tud naš. je zdravnica rekla, da je to normalno in da nč stiskat. in se res samo porihta. sicer se pol na novo naredi. ga pa nč ne boli.

dix -> Nekaj ima na lulčku (19.9.2005 22:26:46)

Lahko pa se vname in začne boleti. Preventivno pojdi k zdravniku da ne bo prej začelo bolet. Naš je imel čist rdečega lulčka in sploh ga ni pustil prijet, še plenica ga je tiskala. Dobil je pol sirup primotren in byvacin kremo in smo mazali. Takrat se je lulček tudi bolj olupal ven pa je prišlo svašta, smrdelo je pa ko hudič.

Če se ne bi samo porihtalo bi morali na vlečenje kožice.

Anonimen -> Nekaj ima na lulčku (20.9.2005 17:55:06)

Sem bila pri zdravniku. Res je, kot ste rekle - izločki, oz. sirček, ki se nabira pod kožico. In ker kožico še ne potegnemo dol, se to nabira. Je prav tako rkekla, da bo čez čas šlo samo ven..Hvala vseeno

Stran: [1]