katja86
|
No naj še jaz podam mnenje. Doktorja Ravnikarja ne poznam, sem pa slišala že toliko kritik, in niti ene pohvale, da bom napisala svoje. Tam kjer je tolko dima je tudi ogenj. Zato tudi nebi izbrala Izole. Moj fant je pri Ravnikarju opravljal prakso v Izoli. Prišli so skupaj do malo bolj močne(seveda noseče) ženske ki je imela za rodit dvojčke, pač jutranja vizita. in on je reku, pred njo in vsemi, ki so meli prakso '' No tukaj pa manjka še malo rožmarina in bi meli pravo svinjo za spečt'' Niti predstavljam si ne kako se je mogl apočutit gospa, če se je že moj fant počutil zelo slabo, da je bil v taki situaciji tam. Ne pravim da je prav se prekomerno zredit, pravim pa, da nek odnos pacient-zdravnik more vedno ostat in predvsem obojestrankso spoštovanje. Da bi bila sama v takem primeru bi zbrala vse moči in bi mu tako primazala da bi se zalepu na zid. Punca od brata od mojega fanta je rodila pri njemu mesec nazaj. Vmes jo je strašu da bo porod trajal še 10 ur (ko je to slišala je bla pri koncu že ampak je padla skupaj ko je slišala 'še 10 ur), govoril ji je da bo otrok deformiran, ker ni prav dihala oz sodelovala, bilo je prvič za njo in bila je prestrašena. Tretje, na koncu jo je zašil in ko je prišell Dr. Lovšin mimo je bil njegov komentar '' pa kdo je to šival, to treba takoj odpret in popravit!!!!!' Ker je imela vročino in bla švoh je niso mogli spet odpret in popravit zunanjih šivov. Zdej je že en teden več v bolnici tam spodaj se ji je spet vnelo, dobila je infuzije za prit k sebi in zdej je končno dovolj vredu da ji vse spet odprejo, ker se je vmes zagnojilo da ni za opisat, in nardijo kot je treba. lahko bi nadaljevala z zgorbami... pa nej napišejo še ostale kaj. Tudi če bi imela Lovšina kot doktorja bi se prepisala v Postojno, ker nebi rada riskirala, ga dobit glih njega dežurnega tisti dan ko imam za rodit. Imela sem Dr.Rožič(tudi izola), ki je nekaj podobnega, kot ravnikar. Kolegico sem vidla kako je parkrat prišle objokana od nje vn. Druga je imela hoteni splav pri 17h, bilo je prvič, bila je težka odločitev, sram jo je bilo in vse kar pride zraven, edini komentar zdravnice je bil ''Zdej mi pa boš pokvarla statistiko s to napotnico za splav''. Tudi tega ni vedla da zgodnji splav opravljajo v postojni z vakumom in da si podveh urah doma ali v službi, hotela jo je poslat v izolo na praskanje maternice, ko po posegu lahko nastanejo komplikacije, noč preživiš tam itd itd. Sploh se ji ni sanjalo. Vesela sem dneva ko sem se odločla za Postojno..to je moje mnenje.
|