JozicaH
|
Da nadaljujem svojo zgodbo. Včeraj, 10. dan po sprožitvi splava s tabletami se je krvavitev rahlo okrepila, bolj kot sluz, a svetlejša in bolj rdeča. Dopoldan so se pojavili tudi krči. Moja G je izrazila skrb nad stanjem in sem se šla pokazat. Sluznica je zelo odebeljena, notri je še kar nekaj "materiala" ki bi se moralo sčistit, a glavnina je šla ven. Res je, da nisem ta teden kaj dosti več počivala, ker sem bila bolje... Pa bi očitno še morala, ker je bilo to prvo, kar me je vprašala, če sem res počivala. No, dobila sem neke kratke AB za vsak slučaj, v ponedeljek me bo spet pregledala, če ne bo bolje, grem nazaj v bolnico po injekcijo za sprožitev krčenja maternice, če še po tem ne bo bolje, sledi abrazija. :( Tega me je najbolj groza. Sem jo vprašala, kaj bi še pomagalo, da se sšisti kaj prej, je rekla, samo počitek. Če pa bi ful zakrvavela ali bi bile bolečine še močnejše, pa baje takoj v bolnico. Tako da, tiste, ki ste/boste šle skozi tako ali podobno zgodbo, vzemite si čas za počitek. Res. Maumow, kako se držiš? ...lepo je brati, da si zadovoljna s "posegom", je že tako sama narava tega tako zelo neprijetna, da dodatne neprijetnosti samo še potencirajo vse skupaj. Meni je kar malo žal, da sem se odločila za SG.
|