Hope2 -> RE: predelava postelje (6.9.2014 16:09:52)
|
Glih zato, ker sem pogledala, sem podala tak odgovor. In sem tudi omenila, da ce ze hoces visjo posteljo, bo treba v celoti mocnejse nosilce na posteljo dat. Kar pomeni tudi debelejse, ne samo daljse. Saj visja postelja je bolj nestabilna. Ne vem kdo bi imel veselje se s tem ****- razstavit celotno posteljo, novi nosilci, novi predali, nove/stare luknje, novi/stari sraufi .....pa racunaj da se lahko ob vsakem razstavljanju in ponovnem sestavljanju slabi materiali unicijo .... za taksno razliko v denarju, ga ni mizarja. saj so ti ze druge napisale, da se ne splaca. Celo ne samo zato, da bo postelja malo visja[sm=zmeden.gif] Kar se tice prvosolcka, pa lahko komot prezivi ob nalogah za jedilno mizo. In ker bos ti z njim delala naloge, bos se se ti guzvala pod posteljo? bosta res raje delala v temi pod posteljo, kot na svetlem ob jedilni mizi? Nikoli ne bom razumela starsev (ne leti na tebe), ki gurajo mize pod postelje, kjer je tema. Razen ce gre za res hudo prostorsko stisko in se takrat se lahko veliko naredi tudi na dnevni svetlobi ob oknu v kaki drugi sobi, jedilnici.....
|
|
|
|