chocolatecake -> RE: Pričakujemo oktobra 2014 (18.10.2014 13:50:42)
|
Jaz hodim v Dobrno na akupunkturo. Nič ne boli, oziroma odvisno kje te "našpika", mene samo v ušesih zaboli, ampak ta bolečina traja stotinko sekunde, ravno toliko, da rečem au, vse ostalo ne boli. Za TKM sem že slišala, ga imamo po novem tudi v Novem mestu, a se zaenkrat še nisem odločila za to možnost. Jaz sem šla danes na posvet oz po drugo mnenje in sem bila zelo zadovoljna. Dobila sem samoplačniško Estimo, za tri mesece, ki bi mi lahko pomagala vzpostavit cikluse, drugače bom hodila še na obloge iz blata in akupunkturo, ter pila krvomočnico in maco. Vse skupaj bi moglo pomagat vsaj toliko, da bi pridelala vsaj kakšno jajčece v kratkem. Upam pa seveda tudi na kaj več. Sem zadovoljna, ker me je končno nekdo poslušal in se strinjal, da s takšnimi ciklusi, kot so bili zadnjih 7 mesecev res nisem imela kaj veliko možnosti, da postanem [sm=nosecka.gif] in da je treba tukaj nekaj naredit. Sem optimistična in si bom vzela par mesecev za tole, če ne pomaga, potem bo pa takrat že toliko časa minilo, da mi bo po merilih moje ginekologinje pripadal tudi že klomifen. Vmes bom šla tudi samoplačniško pregledat hormone, da vidim kje dejansko sem.
|
|
|
|