chocolatecake -> RE: Pričakujemo oktobra 2014 (12.10.2014 9:39:03)
|
Hvala _pika_ in Tikie , tudi jaz ves čas držim pesti za vaju [sm=smiley1.gif]. Če se malo vmešam v debato o testih je meni osebno First sign čisto kul in se ga dokler nisem naročila ProMatrisovih testov ves čas uporabljala, pa ni nikoli nič narobe pokazal. Medtem, ko sem imela Clearblue kar dvakrat lažno pozitiven, z tanjšo navpično črto, a zelo lepo vidnim +, pa kolegica je bila tudi noseča in ji ni nič pokazal [sm=zmeden.gif], Tako, da jaz pa ravno Clearblue ne zaupam. LadyJen PMS počasi izginja, prsi me še malo bolijo, pa krči so tokrat precej hujši kot ponavadi, včeraj me je tako bolelo, da sem mislila ustavit za cesto in bruhat, pa sem nekako vseeno prišla do doma. No danes je pa že skoraj kul. Ginekologinja mi je naredila vaginalni ultrazvok in tam se baje vidi, sej tiste, ki npr. jemljejo klomifen tut spremlja, da vidi kdaj je ovulacija. Pomoje se vidi po jajčnikih in zadebeljeni sluznici,vsaj približno, je pa res, da je kr fajn falila. [sm=zmeden.gif] ancy69 sem vesela za tvoj plodek, da je zaenkrat ok, naj še naprej pridno raste, pa upam, da ti čimprej mine tale mesec, da si boš čimprej lahko odahnila in malo lažje zadihala. Dgirl res ti od srca želim, da napotnice na koncu sploh neboš potrebovala.
|
|
|
|