petea -> RE: 2,5 let starotrok in njegova trma (26.8.2014 12:45:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: CHRISTIN tuki pri nas nima nobene družbe razen v vrtcu, ni na našem koncu nobenga tolko starega, edino vnučki od ene sosede ki pa so tu kadar jih pač čuva. Pa se za druženje dogovori s kom odraslim ali najstnikom, za katerega veš ali vsaj upaš, da bi jima skupno druženje ustrezalo. Imam občutek, da mu je enostavno dolgčas, in išče načine, da spremeni monotonijo teh tednov in (pretežno) druženje z istimi osebami. IZVIRNO SPOROČILO: CHRISTIN stvar je v tem da ni važno z kom je on se tako obnaša. Kako to misliš? Ali ima enake izpade, če je s tabo, očetom ali s kom tretjim? Ali ima izpade v tvoji družbi, neodvisno od tega, ali sta sama ali v družbi? IZVIRNO SPOROČILO: CHRISTIN dons naprimer je bil priden cel dan in sva se zabavala celo popoldne šla na kolo, pa na sprehod pa mal v peskovnik, knjigice gledala, zato se jutrišnjega dne že potiho bojim ker zna bit čist kontra... pusti se presenetit ... nekako si že 'v nizkem štartu' glede tistega njegovega ravnanja, ki ti je nesprejemljivo, in že prvi znaki te verjetno 'začnejo iztirjati' IZVIRNO SPOROČILO: CHRISTIN in tudi ga ne mažem z kremami čeprav ima ogromno željo po tem, ker vem da ga bom sicer mogla skoz mazat, pa potem pozabi za cel teden na kremo, pol pa spet pride dan ko bi pa on se kr neki mazal... mazanje, crtljanje, negovanje je eno tako čudno početje, ki ga včasih enostavno ni nikoli dovolj ... p.s.: tudi jaz sem morala v tem poletju pomesti pred svojim pragom in se 'sprijazniti' s tem, da eden od mojih sinov enostavno rabi veeeliiiikooo več mojega crtljanja od ostalih; ko mi je to kliknilo, so se nekatere zadeve, ki jih z njim nisem znala rešiti, kar naenkrat 'čudežno' uredile [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|