Anonimen -> Nosečnosti brez blagoslova partnerja (21.8.2014 19:05:22)
|
Pozdravljeni in pozdravljene, zadnje čase večkrat naletim na znanca, ki je dobil ali pričakuje drugega, tretjega ali katerega že koli otroka. Vsa vesela mu čestitam in sem, kot ženska, ki ima podkrepljeno maternico, navdušena. Potem pa mi pove, da je otroka seveda vesel, ampak, da ga je partnerica "scat" peljala, da je zanosila brez njegovega blagoslova, pa čeprav z njim. Veliko ali vsaj več se govori o posilstvih (kot tabu tema), koliko pa je v resnici takih zgodb. Po mojem mnogo več, kot je videti in vedeti. Seveda v dobri vezi kaj takega nikomur ne pade na pamet, ker pa smo iz mesa in krvi, pa se zgodi marsikaj. Saj življenje samo po sebi je isto vredno in dragoceno, kot če nastane iz dogovora, po neseči ali "po neseči". Seveda če je želja le na eni strani in forsiranje na drugi, to ne more biti dobro za partnerski odnos, a za otroka, ki dobi življenje je sigurno bolje. Kaj vi pravite na to? Ima kdo svojo osebno zgodbo, pozna koga? Kako so očetje to sprejeli, kako so se ujeli s temi otroki, kaj je bilo potem z zvezo? Kako so ženske prenesle očitke, so priznale? (Seveda pa je zgodba možna tudi z drugega konca, a ta se pač konča pri: Ušlo mi je. [sm=smiley36.gif])
|
|
|
|