Montserat -> Noseča kljub KT?? (20.8.2014 11:17:02)
|
Pozdravljene! :) Sem nova na tej strani in ne vem kaj naj naredim. Jem redno kontracepcijske (Yaz). Že skoraj 3 tedne, me čudno tišči v trebuhu (glih tako kot da mi bo kaj ven padlo), skoraj vsako jutro imam izcedek, ki je podoben M (ampak ni M, saj je zelo malo). Jem skoraj nič, saj se mi ob pogledu na hrano prične želodec kar obračati in mi rata slabo, skoraj celi dan mi je vroče (v tem v mrzlem vremenu!), če se naprezam, skoraj znorim od tiščanja v trebuhu. In seveda najprej sem pomislila da sem noseča, ampak bilo mi je zelo čudno da bi bila noseča, saj jem kontracepcijske! Naredila sem 2 testa, prvi test je biu +, drugi pa -.. in sedaj nevem kaj narediti! Saj me skrbi, da v primeru da sem res noseča, da bi blo potem kaj s sončkom narobe, saj še vedno jem kontracepcijske. Naj omenim še, da ne vem kdaj je bila zadnja ovulacija, saj sem si pred mesecom dni prestavila M zaradi morja. Kaj naj naredim? Je katera od vas tudi imela takšen primer? Prosim za vašo pomoč, ne vem kaj storiti. Že vnaprej se vam zahvaljujem za vašo odgovore in vašo pomoč! :)
|
|
|
|