sensilab folna kislina, dodatki za kožo (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Prehrana nosečnic

Sporočilo

Lucka9 -> sensilab folna kislina, dodatki za kožo (17.8.2014 13:00:28)

Ne me imeti za škrto ali nekaj... samo malo sem šla skozi lekarno in sem našla folno kislino od sensilab... če sem prav videla jo ime količinsko toliko kot druge je pa cenocno bistevno cenejša, kot druge. Prav tak folna kislina od lekarne ljubljana.
Drugih vitaminov nimam namena jesti, saj mislim ,da se dovolj raznoliko prehranjujem,da nimam potrebe po vseh dodatkih.
Me pa zanima ... Ali katera torej ve, ali sta ti dve folni dovolj ali je nujno da uživam elevit in podobno?[sm=zz_help.gif]
Skrbi me predvsem koža[sm=smiley24.gif]... vem da strij ne morem preprečiti toda vseeno me zanima, če ste uživale ali uživate kakšne dosdatke za kožo B-kompleks mogoče?...

Lepo sončno nedeljo [sm=morje.gif][sm=pikapoka1.gif]

Paštetka -> RE: sensilab folna kislina, dodatki za kožo (17.8.2014 14:59:45)

Ne prvič in ne drugič.

Magg -> RE: sensilab folna kislina, dodatki za kožo (17.8.2014 16:24:42)

Jaz jemljem folno od sensilaba (mehke kapsule). Nimajo nobenih stranskih učinkov, vsaj pri meni ne, ne bruham ipd. medtem ko sem za elevit slišala, da nekaterim povzroča slabost/bruhanje.
Meni je g. rekla, da je vseeno, katere jemljem.
Trebuh pa si mažem s kremo proti nastanku strij. Sem jo kupila v lekarni, zelo mastna je, kar mi ustreza, ker imam že tako zelo suho kožo.

m_o_i -> RE: sensilab folna kislina, dodatki za kožo (17.8.2014 17:04:12)

jemala sem tisto iz muellerja (mislim, da je bila v kombinaciji z Bvitamini).
kaka dva tedna sem se "mucila" s posledicnimi slabostmi, potem pa sem vse skupaj nehala jemat.

Paštetka -> RE: sensilab folna kislina, dodatki za kožo (17.8.2014 19:22:08)

Jaz sem jemala Tifol v obeh nosečnostih in tudi zdaj, pa nimam nobenih slabosti. Ne zdaj in ne v času nosečnosti.

Prvi post se nanaša na zadnje vprašanje o jemanju drugih vitaminov.

Stran: [1]