chocolatecake -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 (30.8.2014 9:47:57)
|
Dgirl, Tikie in tajazan jaz uživam krvomočnico že cca 14 dni in sem prebrala, da deluje predvsem na principu debeljenja maternične sluznice, oziroma maternično sluznico naredi primernejšo za vgnezditev in vpliva na boljšo prekrvavitev maternice in jajčnikov. Naj bi se začela jesti prvi dan po menstruaciji, ker drugače povzroči daljšo krvavitev in močnejšo menstruacijo. Pri meni jo je povzročila. Imela sem tudi čuden občutek topline v predelu rodil oz spodnjem delu trebuha in imam še zdaj občasno isti občutek. Potem pa naj bi se jemala nekje 3 tedne, oziroma še par dni po ovulaciji, potem pa ne več. Potem pa spet po menstruaciji, oziroma če je [sm=rozacrtici.gif], ni treba več. Maca naj bi se jemala prvih 14 dni ciklusa oziroma prvo polovico do ovulacije, potem pa ne več. Nevem točno zakaj. Jaz sem jo jemala pred kakšnim letom cca 6 mesecev po cel mesec in nisem videla nobenega vidnega učinka. Šele kakšen mesec po tem, ko sem jo prenehala jemati so se ciklusi popolnoma uredili. Nevem če bi šlo za zapozneli učinek Mace, ali posledico dejstva, da sem shujšala in spremenila način življenja. Ampak pomoje, če bi bil učinek Mace, bi se pokazal že prej. Če bi jo še kdaj jemala bi poizkusila tisto verzijo s prvih 14 dni.
|
|
|
|