chocolatecake
|
To je itak vse na približno, ker je pri vsakemu človeku drugače. Pomoje lahko nastopi čez 10 dni po O, ali pa čez 16, oziroma še kakšen dan kasneje, isto je s plodnimi dnevi. Če se nekako peridočno ponavlja, potem je to to in je vse OK. Ljudje smo pač različni. Tako, da imam tudi jaz še kakšen dan časa, da se prikaže , čeprav so me vsi PMS simptomi zapustili. Če se hormon nebi zadosti dvignil, da bi prišlo do O, bi ostala namesto jajčeca v jajčniku cista in posledično nebi bilo menstruacije, to se meni dogaja pri PCO. Ampak ti imaš menstruacije, pa še redne, pa še test si imela dva dni pozitiven. Tako, da pomoje nerabiš skrbet. Nisi se pa mogla zanašat na napačne dni, ker je ženska plodna 5-6 dni v ciklusu, v 5-6 dnevih sta pa sigurno kdaj . Na zadnje vprašanje ti pa ne znam odgovoriti, ampak meni je logično, da ja. Hvala za razlago glede klomifena, jaz sem se prestrašila, ko sem na netu brala, o vseh stranskih učinkih, ker sem že itak bolj občutljive sorte. Bom se posvetovala še z mojo ginekologinjo, samo, da pridem do tam. Se mi zdi, da se čas tako grozno vleče...
|