kdaj test po klomifenu (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> kdaj test po klomifenu (7.8.2014 13:55:36)

Zdravo,

prosila bi za pomoč. Prvi dan menstruacije sem imela 10.7. potem sem jedla polovičko klomifen 5-9 dan. Zanima me kdaj bi ve delale test če ne bo menstruacije? Naj povem da imam pco in so nasplošno menstruacije pri meni zelo neredne. V prvi nosečnosti se je ob prvem jemanju prijelo ampak mi je test pokazal šele 54 dan????!

Anonimen -> RE: kdaj test po klomifenu (19.8.2014 14:15:08)

Jaz sem v prvo isto zanosila s klomifenom, spomnim se da sem delala test okoli 14 dni po izostanku[sm=hudicek1.gif], ker sem imela prav tako zelo neredne M, včasih tudi po 3 mesece nič. Počakaj še par dni pa naredi. Bodi pozona na kakšne znake, boleče prsi, napihnjenost itd

Tejča05 -> RE: kdaj test po klomifenu (19.8.2014 14:46:23)

Živjo,

jaz sem ravno prvi mesec odkar sem videla + in zanosila s pomočjo Clomida, kar mislim da je podobno ali celo enako kot Clomifen.

Od preje imam že 2 otroka, ki sta bila spočeta brez problema, zdaj v zadnje pa ni in ni šlo, tako da sem tretjo rundo zanosila, ko smo povečali iz polovičke na 1 tableto in sicer od 3-7 dan.
Test pa sem naredila celo 3 dni preje, ker mi je bilo čudno in se mi je zdelo, da je uspelo.
Tako da meni je CB Digital pokazal še pred izostankom.

Stran: [1]