Hope2 -> RE: Kaj naj kupim noseči prijateljici/bodoči mamici? (7.8.2014 6:58:44)
|
Boni za razvajanje, masaze, pedikure, frizerja..... se lahko kupijo z trajanjem 1 leta. In ce mama v tem casu ne najde zase casa, potem kar malo zalostno. Mama se mora razvajat in si vzet cas zase, saj srecna mama, srecen otrok, srecen mozek[sm=smiley1.gif]. Drugo je, ce kaj takega zenska prav sovrazi. Ampak dvomim, da se katera ne bi rada sla mal razvajat. Ni govora takoj po porodu, ampak kasnej v roku 1 leta. Meni je tudi ful pasalo, ko me je ena prijateljica zvlekla ven v kino in na en koktajl (ne rabis glih alkoholnega), ampak zenski cvek brez plenic, joka... je prav pasal. Pa se moz je doma dal spat otroka, izkusnja za naprej. Previjalne torbice se pa ponavadi ze vnaprej kupijo. jAZ tega ne bi kupovala in ne bi bila prav vesela takega darila, ker imam doloceno specifiko glede torb. Mora biti uporabna, dovolj velika, dovolj predalov, termo predal... neke kicaste pa prav sovrazim- imam raje nekaj nevtralnega, enobarvnega... saj torba ni za otrokovo igranje. Bi pa na tvojem mestu raje prej vprasala. ideja z napolnitvijo plenick, je super. Ne vem kaj je tezko vprasat. Jaz sem prav vesela, ce me kdo vprasa. Imam tudi ze vnaprej pripravljen seznam, kaj rabim in ce me kdo vprasa, si izbere iz tistega seznama. Vecina daril, ki sem jih dobila na slepo oz po zelji drugih ljudi, so pristali neodprti, podarjeni naprej, prodani.
|
|
|
|