Janez Janša (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Kerensa -> Janez Janša (6.8.2014 9:56:19)

Saj verjamem, da ga imate že (najmanj) poln kufer, ampak vseeno... zanima me malce širše mnenje o nekaterih spletnih komentarjih, ki sem jih zasledila...

- SDS trdi (s Černačem na čelu), da so bile volitve nelegalne (nelegitimne)... kako je potem lahko potrditev mandata (Janši) legalna (legitimna)?

- Ne priznava in ne spoštuje pravnega reda države in njenih inštitucij, ampak rad bi pa vodil to državo?... zakon ga je obsodil, on bi bil pa rad zakonodajalec?

- se odločanje o njegovi pritožbi dogovorjeno namerno zavlačuje, zato, da bi lahko potem, ko bo dokazal procesne napake in bil oproščen, iztožil višjo odškodnino?

Pa še Colt-ov komentar na POP TV-ju... "Tudi jaz bi se tako smejal, če bi bil gospod v javni upravi."

RIJA* -> RE: Janez Janša (6.8.2014 10:02:37)

kaj naj rečem: meni je tip čisto vtrgan, non stop opleta z nekimi strici iz ozadja....mah, otroški vrtec s premajhnim peskovnikom,

sicer pa: politika sucks! in vsi političari tudi....saj res niste verjeli, da bo ta garnitura kaj spremenila[sm=zmeden.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.8.2014 14:28:19)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

LuLu -> RE: Janez Janša (6.8.2014 16:17:55)

vzame si to, kar mu ustreza, kar ni dobro za njega pa zanika in je neligitimno, nepravilno, krivično,...

dela pa to zato, ker lahko... kot razvajen otrok pri starših... njega je država razvadila in je pač en tak lep primerek, kaj lahko pride iz takega sistema. Mogoče... še dobro, da je samo en tak, čeprav mu ta Černač kar sledi

josephine27 -> RE: Janez Janša (6.8.2014 16:36:44)

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

vzame si to, kar mu ustreza, kar ni dobro za njega pa zanika in je neligitimno, nepravilno, krivično,...

dela pa to zato, ker lahko... kot razvajen otrok pri starših... njega je država razvadila in je pač en tak lep primerek, kaj lahko pride iz takega sistema. Mogoče... še dobro, da je samo en tak, čeprav mu ta Černač kar sledi

En tak? Se hecaš. Opisala si kar večino slovencev bi rekla. Samo večine ne razvadi država ampak mama :)

LuLu -> RE: Janez Janša (6.8.2014 17:16:43)

IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

En tak? Se hecaš. Opisala si kar večino slovencev bi rekla. Samo večine ne razvadi država ampak mama :)

ma ja [sm=smiley36.gif] oni niso tak nevarni za državo, se jim lahko umaknem...
pa ni glih večina... jaz takih ljudi ne poznam, ki so njemu podobni.. hb

liliana -> RE: Janez Janša (6.8.2014 19:12:04)

Drugače sicer obroben podatek......je JJ veliko bolj zanimiv[sm=smiley36.gif]....baje že imamo koalicijo......Desus bo spet v vladi.....

Frodo Bisagin -> RE: Janez Janša (10.8.2014 23:55:09)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Drugače sicer obroben podatek......je JJ veliko bolj zanimiv[sm=smiley36.gif]....baje že imamo koalicijo......Desus bo spet v vladi.....

Cakam, kako si bo na naslednjih vlitvah nek "balkanski bojevnik" omislil stranko, organiziral brezplacni sus za vse ,ki so ga volili in eto ga v parlamentu kako sprejema zakon o prepovedi trgovine z drogami....

nejcko -> RE: Janez Janša (11.8.2014 21:27:19)

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin

Cakam, kako si bo na naslednjih vlitvah nek "balkanski bojevnik" omislil stranko, organiziral brezplacni sus za vse ,ki so ga volili in eto ga v parlamentu kako sprejema zakon o prepovedi trgovine z drogami....

Jaz pa čakam, da pride nekaj, ne vem kaj, ampak nekaj, da hudič vzame vse skupaj. Ker tole ... omb, tole ni ničemur več podobno. Še jokati človek več ne more [sm=smiley13.gif]

Frodo Bisagin -> RE: Janez Janša (11.8.2014 22:36:00)

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

Jaz pa čakam, da pride nekaj, ne vem kaj, ampak nekaj, da hudič vzame vse skupaj. Ker tole ... omb, tole ni ničemur več podobno. Še jokati človek več ne more [sm=smiley13.gif]

Ne potrebujemo hudica, ce imamo SDS ....

Kerensa -> RE: Janez Janša (11.8.2014 22:38:25)

Bom šla jaz v parlament... hujše/slabše, kot je (že), ne more biti. [sm=jezicek.gif]

Poleg tega pa imam izkušnje z obeh strani zakona in me ne bi mogli je*ati tako, kakor so zje*ali npr. Jankovića.

Če mi zberete denar za volilno kampanjo ali pa najdete norca, ki jo bo financiral... [sm=jezicek.gif]

liliana -> RE: Janez Janša (12.8.2014 20:21:34)

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Bom šla jaz v parlament... hujše/slabše, kot je (že), ne more biti. [sm=jezicek.gif]

Poleg tega pa imam izkušnje z obeh strani zakona in me ne bi mogli je*ati tako, kakor so zje*ali npr. Jankovića.

Če mi zberete denar za volilno kampanjo ali pa najdete norca, ki jo bo financiral... [sm=jezicek.gif]

Tudi Janković ima bogate izkušnje z obeh strani zakona......pa je vseeno naje.bu......saj, če nimaš izkušenj z one druge strani zakona, ti nihče ne more reči "če boš naredil to in to, pa ne boš šel sedet".....

Kerensa -> RE: Janez Janša (13.8.2014 18:39:25)

Janković ni imel izkušenj v politiki, zato so ga Janša & company zgrizli in je izvisel.

Z druge strani zakona je imel pa samo te izkušnje, da je lahko vse rešil z denarjem. Janša je pa zase že dovolj nakradel (veliko več je on pobral od orožja, kakor pa Zoki od Mercatorja) in mu denar ni bil na prvem mestu. Hotel je samo sesuti Zokija. In ja - uspelo mu je, na državni politični ravni.

Pri županovanju ni pa nič mogel. Ljubljančani s(m)o ga že 3x izvolili za župana. Janši je pa pleša rasla. [sm=jezicek.gif]

liliana -> RE: Janez Janša (13.8.2014 19:23:30)

Saj vidim, da verjameš.....da je Jankovič nedolžna ovčica, vržena med hijene......

Kerensa -> RE: Janez Janša (13.8.2014 19:25:10)

Narobe si me razumela.

Ne da verjamem, ampak VEM, da ni nedolžna ovčica.

Imam izkušnje takorekoč iz prve roke, kar se tega tiče.

Imam pa pri marsikaterih stvareh malce drugačne kriterije od ostalih - to je pa res. [sm=smiley36.gif]

mojamura -> RE: Janez Janša (18.8.2014 9:33:07)

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Saj verjamem, da ga imate že (najmanj) poln kufer, ampak vseeno... zanima me malce širše mnenje o nekaterih spletnih komentarjih, ki sem jih zasledila...

- SDS trdi (s Černačem na čelu), da so bile volitve nelegalne (nelegitimne)... kako je potem lahko potrditev mandata (Janši) legalna (legitimna)?

- Ne priznava in ne spoštuje pravnega reda države in njenih inštitucij, ampak rad bi pa vodil to državo?... zakon ga je obsodil, on bi bil pa rad zakonodajalec?

- se odločanje o njegovi pritožbi dogovorjeno namerno zavlačuje, zato, da bi lahko potem, ko bo dokazal procesne napake in bil oproščen, iztožil višjo odškodnino?

Pa še Colt-ov komentar na POP TV-ju... "Tudi jaz bi se tako smejal, če bi bil gospod v javni upravi."

1. Pravno gledano je baje potrditev mandata JJ legitimna. Je pa to vsekakor skregano z zdravo kmečko pametjo in katerokoli logiko.[img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/img]
2. On bi bil rad troedini in edini
3. To je vse možno, ker me pri JJ več nič ne preseneča.

p.s. jaz bi kučana pa JJ dala skupaj v celico, da bi enkrat na vse vseke vekoF amen razčistila [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/img]

alda -> RE: Janez Janša (19.8.2014 16:40:27)

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

Drugače sicer obroben podatek......je JJ veliko bolj zanimiv[sm=smiley36.gif] ....baje že imamo koalicijo......Desus bo spet v vladi.....

Ne potrebujemo hudica, ce imamo SDS ....

podpis in dodajam: poleg SDS še krščanski demokrati ali kaj so uni Ljudmilini cicibani, pa Desus,..jao jao

Stran: [1]