tatto (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


mini86 -> tatto (5.8.2014 11:15:41)

že več kot eno leto razmišljam o novem tatuju..imela bi ga na zapestju..

vem da bi imela nekaj v zvezi z otroci, al samo začetno črko-vsi štirje smo na črko m, pol spet a kšn napis zrav-spet keri..a kej predlagate oz kaj je vam všeč-mogoče dobim kakšno idejo[sm=smiley1.gif]


1001 vprašanje k se mi mota po glavi kot sem že rekla več kot eno leto..

a ma kdo kakšen predlog??

kolega tetovira iz tušem..ali je to ok?ali zbledi sčasoma..ali tudi obični tatu zbledi..enega imam nekje 4 leta pa je še čist isti kot prvi dan..a je dobro narejen, ali je kvalitetna barva ali pa samo še ni toliko časa preteklo da bi spremenil barvo..

kakršna koli informacija, nasvet, predlog bi mi prav prišel





tashq -> RE: tatto (5.8.2014 15:04:46)

jaz imam "pravega" že cca. 8 let.zbledel ni nič,bi bilo pa potrebno nekaj pikic še enkrat pobarvat,kar mi je "tatu-majster" rekel že takrat,ko mi ga je delal.je pa malo večji,15 cm v dolžino in se zato te pikice bolj opazijo,ker jih je zgrešil,ko je barval.
glede tuša pa pojma nimam...imam kolegico,ki (naj bi) ima začasnega 5-letnega(karkoli že to pomeni) pa je tudi še isti kot prvi dan.je pa bolj miniaturen.




mini86 -> RE: tatto (5.8.2014 21:21:54)

sj ta s tušem nj bi bil tud za zmeraj..ni to un začasen..




dreamhorse -> RE: tatto (18.8.2014 10:17:58)

Jaz po tatu ne bi šla kr k enemu kolegu, pač pa k nekom, ki ve, kako se stvari streže (se opravičujem, če je tudi kolega morda strokovnjak) Sem si pred leti dala delat tri, ki pa so bili katastrofalni, pa sem jih pred kratkim vse tri prekrila.
Ideje... hja, to je v bistvu nekaj kar bi moralo bit tvoje, saj boš ti celo življenje nosila tatu in tebi more nekaj pomenit. Jaz imam na zapestju ime moje pupe zraven pa pikapolonico, ker so ji od nekdaj bile všeč...
Mogoče 4 peresna deteljica, tako oblikovana, da se v peresih vidi črka M če ste vsi štirje na M. Za to pa potrebuješ dobrega risarja, da ti to izriše..
Tatu je nekaj, ker te krasi za celo življenje, tako da dobro premisli...




m_o_i -> RE: tatto (18.8.2014 15:45:14)

mini, ce niti ne ves, kaj bi imela-zakaj bi ga pa imela!?
jaz sem imela pred 18imi leti kontra probleme-tocno sem vedela, kaj hocem, vedela sem pa za dva mojstra v SLO in nikak da na vrsto prides pri njima.
aja: potem sem si dala narest BAJE zacasen tatu (zbledel bo cez 5 let), pa je se danes prav lepo crne barve in krasno viden. in bo menda tudi kar skoz na meni[sm=smiley36.gif]




hedviga -> RE: tatto (1.9.2014 12:43:25)

Naj mine še kakšno leto... Naj se ideja skristalizira. Potem pa če te bo še držalo, pojdi k mojstru po pravega.
Moja ideja je zorela in zorela in dozorela in sem več kot zadovoljna...




Stran: [1]