respect -> RE: Spet....padec železa v krvi? (5.8.2014 19:55:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: divans1 Pozdravljene! Letos na začetku leta mi je padlo železo v krvi, imela sem ga samo 4. Slabo sem se počutila, utrujena itd....slabe 3 mesece sem jemala Ferrum lek in pila sok od rdeče pese in se mi je popravilo na 16. Zdravnica mi je dala pregledat tudi kri za ščitnico, izvid je bil ok. Drugače sem zdrava, nimam nobenih težav. Res pa je, da sem pred dvema letoma rodila drugega otročka, z možem sva za vse sama, slabo jem, eno leto nismo nič spali...itd....Konec aprila se mi je vrednost železa povišala na 16, potem sem prenehala jemati tablete, sedaj sem pa spet imela kontrolo in mi je spet padlo na 8. Imam pa res zeloo močne menstruacije. Zdravnica mi je rekla, da ga očitno zgubljam pri menstruacijah...? Ne jemljem pa nobenih kontracepcijskih tabletk. Razmišljam ali bi mogoče s tem rešila ta problem da grem h ginekologu, ker to mi je pa res smotano se skoz "ubadat" s tem železom....? Odgovore imaš na dlani. Ja lahko jemlješ kt brez premora .Tako ne boš imela M in ne boš izgubljala, Moraš pa uredit prehrano,brez tega ne bo nič ja no,če ti je smotano se ubadat z železom zakaj potem tvoj post? Ti bo smotano,ko ne bo ši mela dovolj kisika v krvi in boš dobivala napade tahikardije [sm=zmeden.gif] itn
|
|
|
|