RE: A je samo meni... (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

mateyka -> RE: A je samo meni... (12.8.2014 16:56:24)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana
Upam, da ti je zdaj bolj jasno, zakaj se moramo ljudje spremeniti, če želimo izvoliti "človeka z integriteto"......ker človek z integriteto kar tako, brez nas, ljudi, posameznikov, ne more priti v Sloveniji v vrh politike......ker mora ta človek z integriteto znati preseči to našo delitev na leve in desne.......in to, vsaj po mojem mnenju, ne bo še tako hitro.....

glej, jaz vem da je vse povezano. in zato ker je, ni tako enostavno in enostransko - stvari ne grejo samo v eno smer, so interaktivne. kako hitro bo - hm, kaj pa vem, ne bom nič rekla; pustimo se presenetiti [sm=smiley1.gif]

Pa naj bo.....bom tudi na ta del odgovorila......[sm=smiley36.gif]

No, pa ti tudi jaz povem, da sploh nisem alergična na tvoje poste[sm=smiley2.gif]......zmoti me edino to, kdaj pa kdaj, da ne dokončaš, kar začneš in potem prepustiš nadaljevanje interpretaciji tistega, ki te bere......potem se pa jeziš, da si oni drugi po svoje interpretira.......vendar imaš verjetno svoj razlog za to......

eh, projiciraš; moti te to kar sama počneš s svojimi pikcami non-stop.....

p.s. glede tega kaj "prepustim" - veš kako se konča, če bi vse kar si ljudje napačno razlagajo, razlagala 10_x_. raje ne omenjam unih tem - tam so mi svetovali ravno obratno [sm=smiley36.gif]

mateyka -> RE: A je samo meni... (12.8.2014 17:00:55)

ups

liliana -> RE: A je samo meni... (12.8.2014 20:04:03)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

glej, jaz vem da je vse povezano. in zato ker je, ni tako enostavno in enostransko - stvari ne grejo samo v eno smer, so interaktivne. kako hitro bo - hm, kaj pa vem, ne bom nič rekla; pustimo se presenetiti [sm=smiley1.gif]

In potem eden predstavi (ali pa zagovarja) eno stran, drugi pa drugo....zato so pa debate tako fajn......

eh, projiciraš; moti te to kar sama počneš s svojimi pikcami non-stop.....

Ko si moje pikice že enkrat pred daljšim časom anilizirala, si bolj trofila.....tvoja analiza je takrat pokazala, da so moj zaščitni znak oz. da s pikicami želim izstopati......

Ker zelo, zelo redko so moje pikice namenjene temu, da pustim nadaljevanje interpretaciji bralca.......sedaj si se že preveč poglobila v analizo mojih pikic in si začela komplicirati (recimo v smislu kaj pomenijo 4 pikice, kaj pomeni 6 pikic in 5 pikic ima sigurno drugačen pomen kot 7).......[sm=smiley2.gif]

mateyka -> RE: A je samo meni... (12.8.2014 20:46:44)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana
In potem eden predstavi (ali pa zagovarja) eno stran, drugi pa drugo....

ma jaz ne zagovarjam nič samo opozorim na zapostavljene dele...

zato so pa debate tako fajn......

[sm=smiley20.gif]

.......sedaj si se že preveč poglobila v analizo mojih pikic in si začela komplicirati (recimo v smislu kaj pomenijo 4 pikice, kaj pomeni 6 pikic in 5 pikic ima sigurno drugačen pomen kot 7).......[sm=smiley2.gif]

ti a veš da mi analiza števila pikic res ni na pamet padla [sm=smiley36.gif]
se pa spomnim, da so se nekatere dame nekaj časa nazaj pritoževale, da tvoj komentar s svojimi pikicami preveč na splošno izpade in da je zaradi njih dosti misli prepuščeno - interpretaciji.

sem pa drugače dokaj optimistična - verjamem, da v roku 10 let zna bit bolje - oz. da do takrat zna človek z integriteto bit na pravem mestu. upajmo [sm=smiley1.gif]

liliana -> RE: A je samo meni... (12.8.2014 21:01:23)

se pa spomnim, da so se nekatere dame nekaj časa nazaj pritoževale, da tvoj komentar s svojimi pikicami preveč na splošno izpade in da je zaradi njih dosti misli prepuščeno - interpretaciji.

Zgolj ene se spomnim, in enega gospoda....in tvoje analize.....[sm=smiley36.gif]

mateyka -> RE: A je samo meni... (12.8.2014 21:43:48)

eh, kdo se bo vsega spomnu....

LuLu -> RE: A je samo meni... (12.8.2014 21:46:42)

eh, kdo se bo vseH spomnu....

[sm=smiley36.gif]

LuLu -> RE: A je samo meni... (12.8.2014 21:47:57)

liliana pike koristi [sm=smiley36.gif]

mateyka -> RE: A je samo meni... (12.8.2014 22:13:17)

ne morem... si... pomagat... [sm=jezicek.gif]

p.s. dokler lilana to ne patentira na uradu, je ok, če kdaj mal ukradem, ko je ravno zelo primerno? dokler še lahko! [sm=smiley4.gif]

liliana -> RE: A je samo meni... (13.8.2014 6:37:31)

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

liliana pike koristi [sm=smiley36.gif]

Vendar ima Liliana tudi precej razvit čut za kolektivnost.......[sm=jezicek.gif]

tinca35 -> RE: A je samo meni... (13.8.2014 11:26:10)

Pozdravljene,

O JJ se ne bo nehalo govoričit in pisat zato, ker ustreza tako odhajajoči kot novi vladi, ker stem lahko v miru harajo na vseh področjih. Osredotočenost ljudi je itak na JJ. Sicer pa se vprašmo o kom bodo pisali ko JJ ne bo več aktiven oziroma če slučajno se umakne iz politike? O Alenčici sigurno ne, o Cerarju tudi zelo malo verjetno o Milanu še manj. Torej kaj bodo počeli novinarji? Ustreza vsem da je JJ čim več časa zabava za vse zagotovljena. Osebno so mi vsi politik brez vezni, ker sam za svojo korist skrbijo vsi od prvega do zadnjega neglede na opcijo in stranko. Pa s temi novimi obrazi je samo lep slogan za rajo. Če pa pogledamo so vsi stari prebarvani obrazi.
Lep dan.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]