|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2015
16.8.2014 19:50:01   
Nateja85
ja to je res minne. Zdaj pa čisto vsi vidijo kateri skupini se pridružiš...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 126
16.8.2014 20:28:07   
MauMow
Aja pa naj se povem da krvavitve niso iz maternice ampak imam maternicni vrat razdrazen.

Sva z dragom vse precekirala in ugotovila da sva ocitno kasneje zanosila in sem kak teden zadaj. Kar bi blo cist logicno. Pa na izvidu pise da tist na jajcniku ima homogeno tekocino (mislim da je spet kaka cista). Tako da upam da bo G v ponedeljek vec vedel od te. Skoda da je moja se na dopustu.

Sem pa zelo vesela da je nosecnost v Maternici in da izcedki niso zaradi kake moznosti splava. Huh mal se mi je oddahnilo ko sem si prebrala izvid in se mal po googlala. V ponodeljek pa v nove boje pri G. user posted image

(odgovor članu Nateja85)
Neposredna povezava do sporočila: 127
16.8.2014 22:23:21   
ppmama
Če bo skupina na FB skrita, se vam mogoče pridružim že zdaj. Dokler je samo zaprta, pa raje ne bi, nikoli ne veš, kaj kdo opazi :). Zaenkrat še ne bi najine novičke delila z vsemi user posted image .

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 128
16.8.2014 23:03:48   
minne
Skupina je spremenjena v skrito. Smo 3 adminke k nas loh kontaktirate na zs tuki na rr jst sonchysmigi in tara.81 in pol nas pofrendate na fb da vas dodamo v skupino ker zdej link do skupine ne obstaja vec ker je skrita :-)

(odgovor članu ppmama)
Neposredna povezava do sporočila: 129
17.8.2014 7:46:26   
PozitivnaAnci
Jaz bom se malo pocakala z udelezbo na fb vsaj do prvega obiska pri ginekologu:) potem pa veselo v debate:))

(odgovor članu minne)
Neposredna povezava do sporočila: 130
18.8.2014 9:28:56   
spelckaa
ojla,..tudi jaz bom počakala da dam skozi orvi pregled, potem se pa z veseljem pridružim,..user posted image

(odgovor članu PozitivnaAnci)
Neposredna povezava do sporočila: 131
18.8.2014 10:11:02   
MauMow
Evo jaz od G danes ponovni pregled. GV lepo zrasla na 8mm (se mi je kar oddahnilo) vidi se tudi že rumenjaček, čakamo še plod. Ostalo je ok. Tk da sem kr malo boljše volje... V ponedeljek pa imam tako redni pregled pri svoji G. user posted image

(odgovor članu spelckaa)
Neposredna povezava do sporočila: 132
18.8.2014 10:11:43   
Tara9
Ojla nosečke, pa je nov teden pred nami user posted image . Kako ste? Moje počutje je čisto ok, nimam nekih strašnih sprememb. Včasih se kar ustrašim in vprašam, če je to ok, ampak itak nimam s sekiranjem kaj za spremenit. Imam samo rahlo vrtoglavico, pa prsi so rahlo občutljive, ampak nič drastičnega. Upam, da bo vse ok.

Na FB se tudi jaz z veseljem pridružim, ampak kasneje, ko bo malo več jasnega user posted image . Sicer komaj čakam, ampak bom potrpela še kakšen mesec.

MauMow kako si? Imaš danes še enkrat pregled, če sem prav razumela? Srečno in javi kako si. Sicer pa bo vse ok, boš videla.

(odgovor članu spelckaa)
Neposredna povezava do sporočila: 133
18.8.2014 10:13:18   
Tara9
MauMow si me prehitela user posted image  user posted image . Super za uspešen pregled, sem res vesela, da je vse ok user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 134
18.8.2014 10:42:12   
MauMow
ja tara9 se mi je oddahnilo ker je večja kot v soboto in ker je bila že rumenjaček. Plus tega da je nosečnost na pravem mestu ker ona v soboto je nakaj sanjala da ne ve kaj je še to na jajčniku (kar sva potem sama ugotovila da je rumeno telo od ovulacije). Groza za take G...

Sem pa kasneje zanosila in uradno sem 7 teden od danes, po mojih O pa lepo konec 5 začetek 6. Kar je mnda kr ok. Mislim vsaj. Je rekla pregledov ni treba razen pri svoji drug teden. Če bi pa krvavela pa nazaj - ampak orng. Izcedki baje so ok (ona v soboto pa nič ni vedla glede tega) če bi pa fejst krvavela pa nazaj. Je bla res ok G ker mi je tut ekran obrnila in vse lepo pokazala pa povedala kaj se vidi in kaj ne. Tako da čakamo na mišeka malega da se do drugega tedna prikaže ob rumenjačku!

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 135
18.8.2014 10:46:17   
Tara9
No superca user posted image , vrjamem, da je človeku kar lažje. Jaz komaj čakam četrtek, imam pregled. Sicer se najbrž ne bo veliko videlo, danes začenjam 6.teden, ampak že to, da mi potrdijo nosečnost in da vidim, da je v maternici me bo malo pomirilo. Po slabi izkušnji samo črnogledo razmišljam, ufff.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 136
18.8.2014 11:16:23   
MauMow
lahko da se ti bo že videlo. Lahko pa da tudi samo GV, baje kolikor sem prebrala je to ok. Tako da jaz čakam da še mišeka zagledam ob rumenjačku in bom vsa srečna. user posted image Držim pesti še za tebe

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 137
18.8.2014 11:24:26   
Tara9
Hvala za pestke user posted image , upam, da bo vse ok. A vidva pikico tudi mišek kličeta user posted image . Jaz tudi pravim, da imam malega mišija v trebuhu user posted image . Si sploh ne predstavljam kako bo, ko ga bom prvič videla na ekranu.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 138
18.8.2014 11:29:02   
krena2
oj evo da se vam pridružim še jaz včeraj in danes naredila testa včeraj zelo rahla črtica z nekim drugim testom danes lepa črtica z babycheck mini

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album1&ID=17905

Pdp bo pa verjetno nekje konec aprila (računala nekje 29)

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 139
18.8.2014 11:33:07   
krena2
ko bo skrita skupina se prijavim še jaz na fb :)))

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 140
18.8.2014 12:03:31   
minne
Skupina na fbju je skrita ze od sobote... Tako da vabljene :-)

(odgovor članu krena2)
Neposredna povezava do sporočila: 141
18.8.2014 12:20:27   
krena2
Oj kateri posljem prosnjo za pridruzitev skupini na fbju

(odgovor članu minne)
Neposredna povezava do sporočila: 142
18.8.2014 13:39:57   
tara.81
Hej punce...sem bila malček bolj aktivna na FBju, sem rekla, da vas še tukaj pozdravim in da čestitam vsem novim nosečkam!

Mi 3 user posted image , jp prav ste prebrale, jaz in moja user posted image škratka smo v bolnici. V soboto popoldne sem malček zakrvavela in sva šla na urgenco. Videli smo 2 srčka lepo utripat, za vsak slučaj bom tukaj na opazovanju 1 teden. Imela bom še en UZ pred odhodom. Upam, da bom za vikend doma. user posted image

(odgovor članu krena2)
Neposredna povezava do sporočila: 143
18.8.2014 13:44:28   
tara.81

IZVIRNO SPOROČILO: krena2

Oj kateri posljem prosnjo za pridruzitev skupini na fbju

lahko pošlješ meni, minne ali pa sonchysmigi.

< Sporočilo je popravil tara.81 -- 18.8.2014 13:45:14 >

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 144
18.8.2014 14:02:52   
krena2
Tara sem ti poslala

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 145
18.8.2014 16:11:21   
tara.81
krena2 a mi lahko pošlješ še enkrat sporočilo, ker do zdaj nisem še nič dobila?

(odgovor članu krena2)
Neposredna povezava do sporočila: 146
18.8.2014 16:30:22   
Anonimen
Pozdravljene,

Še ena aprilčica tukaj...rok bi moral biti okrog 17.4, ma sem začetek julija imela SS in glede na to, da sem takoj spet zanosila, mi bo točen pdp G glede na UZ naredila! Prvi pregled imam šele 5.9., ker je moja g na dopustu. Upam, da se tokrat konča vse ok!

(odgovor članu tara.81)
  Neposredna povezava do sporočila: 147
18.8.2014 16:59:39   
Tejča05
Evo da se malo pofočkam. Danes sem šla z mojima otrokoma na Veliko Planino je bilo mraz ko pri norcih.
Sem si gori naročila tako čudno kombinacijo hrane, da lahko rečem da je to trenutno moj edini znak. Jedla sem sladke štruklje in kislo zelje. Ja vem ne gre skupaj samo
jaz bi zdele pset to jedla, bilo je super. user posted image

Sem klicala G in imam pregled 9.9., do takrat pa čakamo in upamo na čim manj zoprnih znakov.
Joške me nič ne bolijo slabo mi ni, edino trebuh imam tak da pomoje ne bom mogla skrivat 3m, ker se mi je že pri drugem takoj poznalo pri tretjem je pa še toliko huje.
Čeprav bi rada počakala te 3m.

Bomo vidli, če bo šlo ok če ne pa pač če bo kdo vprašal bomo povedal, kaj pa čmo.

Uživajte.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   [Brisano sporočilo]
18.8.2014 20:48:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tara.81)
  Neposredna povezava do sporočila: 149
18.8.2014 21:14:52   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

A vidva pikico tudi mišek kličeta user posted image . Jaz tudi pravim, da imam malega mišija v trebuhu user posted image .

Jaa mišek user posted image sva en dva tri našla vzdevek in zdej se samo tako menima da imama malega mišeka user posted image

Krena2 čestitke

tara81 čestitke za dvojčke!!!! Super novica!

Tejčka05 super da nimaš simptomov. Jaz recimo če ne jem zjutraj v roku 15 min mi je noro slabo. Poleg tega se to pojavi spet popoldan. Da o joškaš ne govorim.... Kriza so. Velike in boleče na dotik, ne samo bradavice ampak cele... Ampak sem ful vesela ker vsaj vem da sem N user posted image

LadyJen ja upamo da bo le šlo tk naprej. Da bo naš mišek se v ponedeljek na ekranu pokazal user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?