zvončica88 -> RE: Aprilčice 2015 (13.8.2014 13:50:08)
|
Jaz sem bila naročena za 18.8. na prvi pregled, ko bi bila v 8 tednu, ampak sem včeraj nek mali rjavi madež zasledila (ki se na srečo ni več ponovi, tak da ne vem kaj je bilo) in sem se prestrašila, ker se je prejšnja nosečnost končala z ss. Zato sem kar šla do g, ki je delala popoldan in mi je naredila pregled. Zdaj sem naročena šele 9.9, ko bom v 11 tednu. Potem pa bo tak nuhalna počasi. Sem danes mail poslala, da se naročim, če ne bodo do petka nič odpisali pa bom poklicala. Imam pa predpisan en teden počitka, tako da bom kar doma z dabrostonom in vse tri mesece pazljivosti, čim manj delat, fizičnega napora, dvigovanja....Je rekla, da boma malo bolj pazljivi zaradi ss. Zaenkrat moram ful pohvalit svojo ginekologinjo, ker je res super, nikoli ni nobenih problemov, vzame takoj ko je karkoli narobe.... Upam, da bo še naprej tak. Moram pa napisat, da pa je skoraj tukaj boljše pisat, kot pa na fb....malo lepši pregled je nad vsem....se mi zdi, da se pa na fb vse razgubi med vsemi temi objavami.
|
|
|
|