caelia
|
še ena :) :) Tudi s tretjim otročkom :)Prvi je 7 let, drugi 2,5. stara sem 29 let, če bo vse po poteku, kot mora bit, bom 30, ko ga/jo rodim :) Rok sem si izračunala 1.maja 2015, ampak ker mam malo neredne M in sem drugega rodila kot nedonošenčka (5 tednov prezgodaj, pa še prej bi blo, če nebi bla v porodnišnici), računam na to, da bomo meli Aprila :) Nikomur še nisva povedala, tko da če katera pozna moj nick iz preteklih tem, prosim za diskretnost :) aja.. drugače pa glede dokončanja magisterija.. hm.. jst sem letod ob dveh malčkih in redni službi diplomirala na izrednem študiju, na katerega sem se vpisala, ko sem bla na sredni nosečnosti z drugim otrokom. vse naredla v rokih, nobenega pavziranja, na faks sem šla tri tedne po porodu.. Tko da... vse se da, ni pa vedno lahko.. oziroma, sploh ni... Ti svetujem, da narediš, preden rodiš :) :) :) Nosečniških težav nimam, upam, da jih ne bo, ker sem jih z drugim imela precej.. bruhanje, nosečniški diabetes, zredila sem se samo 6kg....no, saj to me ni motlo, samo... 5 mesecev sem non stop bruhala tko da ni prijetno... evo, že takoj prvič sem se razčvekala.. vsem, ki ste v skrbeh, pošiljam in upam, da me sprejmete medse, tud če uradno nisem "aprilka", ker mi manjka en dan :)... čakam pa na prvi pregled, ki bo 16.9, tko da takrat bomo videli, kdaj bo "pravi" PDP...
|